"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| aT_hIrsIzI™ | 07.10.2007 Bursa Modifiyem Organizasyon Çılgınlığı
Evet arkadaşlar düşündüm taşındım bir pazar gününüzü dolu dolu modifiyeme doyacak şekilde geçirmenizi sağlayacak bir organizasyon planı yaptım ve beğeninize sunuyorum ![]() Evet beyler resmi organizasyon planımız şöyle: -Buluşma yeri ve saati: Carrefourun yan tarafı yani orhaneli yolunun geliş tarafında toplanacağız yine eskiden toplandığımız yerde saat 15.30 da orda buluşacağız en geç 15.45te oradan hareket edeceğiz -Karting: İzmir yolunda üniversiteye gelmeden daha önce karting yaptığımız yere gideceğiz eğer hava koşullarında bir aksilik olmazsa -İftar&Bowling:Kartingten sonra devam edip görükle kavşağından otobandan asmerkeze gideceğiz iftardan sonra bowling yapacağız 2 oyun -Daha sonra aramızda bir yer belirleyip görükle veya uludağ yolu falan oturup muhabbet etmeye nargile içmeye falan gideceğiz İFTAR MENÜSÜ İFTAR TABAĞI : HURMA, ZEYTİN, KAŞAR, DOMATES, SALATALIK , SALAM , SUCUK ÇORBALAR : MERCİMEK ANA YEMEKLER : KUZU GÜVEÇ SALATALAR : MEVSİM SALATA, YEŞİL SALATA, ÇOBAN SALATA, TATLILAR :FIRIN SÜTLAÇ, KEMALPAŞA, SÜT HELVASI, MOZAİK PASTA,ŞEKERPARE NOT : ANA YEMEKLERİN YANINDA PİLAV VE PATATES KIZARTMASI BULUNMAKTADIR. İFTAR YEMEĞİ + 2 BOWLİNG OYUNU 22.50 YTL Gelenler: Ben:2 KaTo(Tunay):2 TeamFoci.com(Mehmet):1 XsaraVTS(Ömer):1+ by_carisma(Doğan):1+ SmoKiNg ACE(Tayfun):1+ BZKRTZY(Alper):1 B_R_K(Berk):3-4 _________________________ Total:12+ info için tel: 05327631845 (beni sorun söylerler )
__________________ Mesajı son düzenleyen egeayd : 07-10-2007 - 03:36 |
| | |
| | #2 |
| Remusss | Re: 07.10.2007 Bursa Modifiyem Organizasyon Çılgınlığı
Harıkasın Ege benı yaz yanımda sefa'da olabılır
__________________ |
| | |
| | #3 |
| aT_hIrsIzI™ | Re: 07.10.2007 Bursa Modifiyem Organizasyon Çılgınlığı
hemen açıyorum listeyi ![]() kontejyanlarımız sınırlıdır ![]() arkadaşlar şehirdışından gelebilecek varsa ben 2-3 kişi misafir edebilirim evde
__________________ |
| | |
| | #4 |
ben sana sımdıden yazıyım lısteyı sen ekle. 1. Ege 2.Tunay + Sefa 3. Alper 4. Omer 5. Mehmet 5. Tayfun 6. Dogan 7. Harun 8. Can
__________________ |
| | |
| | #5 |
olm Berk nerde Taner nerde
__________________ Mesajı son düzenleyen egeayd : 27-09-2007 - 03:54 |
| | |
| | #6 |
Tamam ıste ekle onlarıda hepsını nasıl hatırlıyım sende
__________________ |
| | |
| | #7 |
kendileri istesin daha bi mest oluyorum o zaman
__________________ |
| | |
| | #8 |
ıyı sen bılırsın Tan abıye rıca et konuyu sabıtlesın
__________________ |
| | |
| | #9 |
attım pm ama online gözükmüyor
__________________ |
| | |
| | #10 |
Gızlı onlıne o heran heryerden cıkabılır.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|