"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 24 | Re: Türkiyenin En büyük kapalı karting pisti ''MY GO KART'' açıldı ben gitmiştim ilk açıldığında... daha yeni yeni oturuyordu bazı şeyler... arabaların koltukları dar geldi biraz sığamadım... pist ise cevizlideki daha virajlı pistten sonra çok düzlük geldi.. hangisi daha iyi tartışılır ... cevizli biraz daha kaliteli geldi bana burdan ama şimdi oturmuştur bir daha gidip denerim bir ara |
| | |
| | #12 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified | Re: Türkiyenin En büyük kapalı karting pisti ''MY GO KART'' açıldı
Organizasyon yapsak ?
|
| | |
| | #13 |
| Savaşçı Kedi TOTO Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 41 | Re: Türkiyenin En büyük kapalı karting pisti ''MY GO KART'' açıldı
önce birileri görsünde sonra bakarız..
__________________ Ne aradığını bilmeyen, Ne bulduğunu anlayamaz ! |
| | |
| | #14 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004 | Re: Türkiyenin En büyük kapalı karting pisti ''MY GO KART'' açıldı
Gidelim mi bu akş**?
|
| | |
| | #15 |
| Savaşçı Kedi TOTO Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 41 | Re: Türkiyenin En büyük kapalı karting pisti ''MY GO KART'' açıldı
gittinizmi ?
__________________ Ne aradığını bilmeyen, Ne bulduğunu anlayamaz ! |
| | |
| | #16 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004 | Re: Türkiyenin En büyük kapalı karting pisti ''MY GO KART'' açıldı
Ses çıkmıyor ki kimseden. Aloo.. Gazcı geçinenler, gidek brea* |
| | |
| | #17 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified | Re: Türkiyenin En büyük kapalı karting pisti ''MY GO KART'' açıldı
Bu haftasonu organizasyon yapsak ?
|
| | |
| | #18 |
| BOORİS | Re: Türkiyenin En büyük kapalı karting pisti ''MY GO KART'' açıldı
ankarada doru dürüst yer yok
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #19 |
| 41779 Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 25 Otomobil: Unfinished Sympathy |
Bikaç kere gittim buraya. Arabaları begendim, pist kısa ama eglenceli, tesis de guzel. Kısaca Harika değil, ama gitmeye deger derim. edit: Bir de en son turnuva yaptık burada. Giderseniz mumkunse 1 numaralı aracı alın, 10 numaradan da uzak durun. Bakım falan yapıldıysa ayrı tabi...
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|