"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #51 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 24
| Re: Turkiyenin En Buyuk Kapali Karting Pisti Maltepde Acildi!!!! hehe ... anlaşıldı sen sevmedin burayı |
| | |
| | #52 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
| Re: Turkiyenin En Buyuk Kapali Karting Pisti Maltepde Acildi!!!!
Kaplamanın derecesi olur benim bildiğim.. Asfaltın ise harmanlama tipi olur diye biliyorum. |
| | |
| | #53 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
Yav bütün viraj 180 kameraların altındakini anlayamadım 2 ardaşık 90 gibi geldi ilk başta ama sanırım o da uzun 180 |
| | |
| | #54 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 24
| Re: Turkiyenin En Buyuk Kapali Karting Pisti Maltepde Acildi!!!! Alıntı:
resmen gıcık oldu adam piste.... ![]() o kameranın durduğu yer zaten virajın üstü... orda oturma yeri var... ama ordan alttaki viraji çekmek için eğilmek lazım sanırım... orası da şöyle kase şeklinde diyebileceğimiz bir bir viraj işte... evet... uzun bir 180 diyebiliriz.. | |
| | |
| | #55 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
aries bence daha guzel gibi. ama aracları biraz daha iyi olması lazım.
|
| | |
| | #56 |
| R.I.P WRX Kayıt Tarihi: 08-06-2004 Yaş: 21
Yakla$ık 1 ay önce fln pistin en iyi zamanlarından birini yapmı$tım 52 turda. Genel ortalamam 21.900 küsürdü galiba çıktıları fln vardı ama bulamadım $u anda. Pist gayet eğlenceli ve rekabet içeren bir pist. Araçlar pist için yeterli , en azından belli bir kısımda arabalar bitmiyor ama yerede tutunmuyor kendileri. Kısa zaman içinde çözebiliyorsunuz hızlı giri$leri ve çıkı$ları ama zaamana kar$ı yarı$ olduğu için önünüzdekini pek geçemiyorsunuz. Yaptığım en iyi dereceyi $imdi inceledim. 21.559 dönmü$üm ama bunu hangi turda yaptım emin değilim. Önümdeki gruba çoğu zaman yol verdim aslında hata yaptım ama belki 21in altına inebileceğim bir iki turda yapmı$ımdır bu yol vermeleri çünkü diğer laplarıma bakınca hepsi birbirine çok yakın süreler ve çoğu 22 altında yada 22.200lerde. Kısacası eğlenceli bir pist , tavsiye ederim. Tulum , eldiven ve kasklar için görü$lere katılıyorum. |
| | |
| | #57 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 28-12-2004 Yaş: 36
bir ara ank.dan kalkıp biz de ziyaret edeceğiz, bakalım kısmet ne zamansa..
|
| | |
| | #59 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: Turkiyenin En Buyuk Kapali Karting Pisti Maltepde Acildi!!!! Alıntı:
serdar ve yucel gıden varsa.. suan en ıyı derece 20.800 kusurmus..
__________________ | |
| | |
| | #60 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 22-01-2008
|
pist çok güzel özellikle kış aylarında gidilcek en güzel yerlerden biri
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|