"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: Turkiyenin En Buyuk Kapali Karting Pisti Maltepde Acildi!!!! Alıntı:
bızı aydınlattıgın ıcın
__________________ | |
| | |
| | #32 |
| Aktif Üye | Re: Turkiyenin En Buyuk Kapali Karting Pisti Maltepde Acildi!!!!
beyler bu pazar bi org yapsakmı oraya ...
__________________ |
| | |
| | #33 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 24
| Re: Turkiyenin En Buyuk Kapali Karting Pisti Maltepde Acildi!!!! Alıntı:
75 veriyorsun... sadece ilk 10 dk binişin bedava... sonra ise normal tarifenin %10 altını veriyorsun. | |
| | |
| | #34 |
| Ace | Re: Turkiyenin En Buyuk Kapali Karting Pisti Maltepde Acildi!!!!
nasıl yani 75 ytl ye hergün 10 dk bedava mı yoksa hergün örneğin 20 dk binince ilk 10 dk sı mı bedava...
__________________ Siz bilirsiniz |
| | |
| | #35 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-07-2005 Yaş: 18
| Re: Turkiyenin En Buyuk Kapali Karting Pisti Maltepde Acildi!!!!
ya koşuyolundaki piste çok yakın bizim ev burdan kalkıp maltepeye gitmeye değer mi? iksine de giden arkadaşlardan yorum bekliyorum |
| | |
| | #36 |
| Senior Member | Re: Turkiyenin En Buyuk Kapali Karting Pisti Maltepde Acildi!!!! Yok abı sanırım olay söyle,uye olunca bir defaya mahsus 10 dk ucretsız kullanım hakkın var..Sonra her seferınde %10 ındırım..Sanırım böyle
|
| | |
| | #37 |
| babaların babası hiheyyyt | Re: Turkiyenin En Buyuk Kapali Karting Pisti Maltepde Acildi!!!!
vatana millete hayırlı olsunda çoruma bir faydası yok...ne yapalım hilkat garibesi bir memleketiz...
__________________ |
| | |
| | #38 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
| Re: Turkiyenin En Buyuk Kapali Karting Pisti Maltepde Acildi!!!!
Bi org olursa uygun bi zamanda ben gelirim. Bana da cok uzak değil, hem güzel vakit geçiririz hem de uygun fiyata kart yapmış oluruz. Birisi konuyu açarsa ankete başlayalım hemen ![]() edit: yoksa böyle bi organizasyon yapıldı da ben lapinleme daldım mı konuya ?
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. Mesajı son düzenleyen CrKN : 26-04-2007 - 00:11 |
| | |
| | #40 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
| Re: Turkiyenin En Buyuk Kapali Karting Pisti Maltepde Acildi!!!! Alıntı:
300 m bence çok kısa.. Kapalı alan dahi olsa.. Bir de abartmışlar.. kaskı anlarım bir yere kadar da Emniyet Kemeri nedir? İlla birşeylerin suyu çıkartılacak.. Emniyet Kemeri Kart'larda yasaktır.. Ve de tulum eldiven de bana saçma geldi. Tulum diye verdiği şey nedir? Tulumun maksadı nedir? Tulum denilen şey kişiye özeldir ve BAKIMI vardır yoksa yanmaz özelliğini kaybeder. Şunu da söyleyeyim: Tulum yıkanmaz.. Temizlik maddeleriyle temizlenemez. Bunlar bu tulumları yıkıyordur diye tahmin ediyorum. O zaman özelliksiz tulum niye giydirilir? Keza eldiven..İğrendim.. İyi niyetle ama bilinçsizce yapılmış bir yer gibi geldi.. | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|