"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| T.C. | Re: Turkiyenin En Buyuk Kapali Karting Pisti Maltepde Acildi!!!!
eet ya 17 ytl pahalıymış.ama kaya abi haftasoun gittiğimiz yerde normalde 20 ytl imiş bize 10 ytl yapmışlar..ki anlattıına göre baya güzel biyer.vallahi gidesim geldi hemen..
|
| | |
| | #22 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 24 | Re: Turkiyenin En Buyuk Kapali Karting Pisti Maltepde Acildi!!!!
grup indirimi var ama 10 kişiye mi ne grup deniliyor sanırsam.... açıkçası fiyatlar sağlam yani... bi de atıyorum 10 dk 17 milyon.... 20 dk 27 milyon filan değil... 20 dk da 34 milyon... öyle yan yana yazmışlar.. 10 dk 17 20 34 filan.... dedik arkadaşla çarpım tablosu çalıştırıyorlar herhalde... bu arada senelik üyelik diye bişey var 75 milyon veriyosun... 10 dk bedava... sonra her binişte %10 indirim... ve ücretlerin artması halinde üyeye yansımıyor.. filan da falan... |
| | |
| | #23 |
| Deli Deliden imam ölüden. Kayıt Tarihi: 25-06-2005 Yaş: 27 | Re: Turkiyenin En Buyuk Kapali Karting Pisti Maltepde Acildi!!!!
bakalım biz 20 kişi falan gidersek iyi olur skytürk modifiyem falan tan bey ertan bey falan hakan bey uyanın gidiyoruz konuşmaya nisan ayında bi org yapmak lazım |
| | |
| | #24 |
| Aktif Üye | Re: Turkiyenin En Buyuk Kapali Karting Pisti Maltepde Acildi!!!!
fiyatlar sağlam ama değicek bir piste benziyo
__________________ |
| | |
| | #25 | |
| Senior Member | Re: Turkiyenin En Buyuk Kapali Karting Pisti Maltepde Acildi!!!! Alıntı:
70 verıyosun hergun 10 dakka bınıyosun oylemı yanı?Dogrumu anladım | |
| | |
| | #26 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var | Re: Turkiyenin En Buyuk Kapali Karting Pisti Maltepde Acildi!!!! Efendim uyanığım.. gidelim.. tamam Kaya.
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #27 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance | Re: Turkiyenin En Buyuk Kapali Karting Pisti Maltepde Acildi!!!!
Ben de uyanığım, en azından öyle geçinirim ![]() ![]() |
| | |
| | #28 |
| TEAM PEUGEOT Kayıt Tarihi: 24-11-2004 | Re: Turkiyenin En Buyuk Kapali Karting Pisti Maltepde Acildi!!!!
Hadı gıdelım 2 yanlıyıp gelırız ertan abı uykulu uykulu ![]()
__________________ |
| | |
| | #29 |
| PabLo EscObaR | Re: Turkiyenin En Buyuk Kapali Karting Pisti Maltepde Acildi!!!!
bi modifiyem çıkarması güzel olur |
| | |
| | #30 |
| Born in Sant' Agata Kayıt Tarihi: 24-01-2006 | Re: Turkiyenin En Buyuk Kapali Karting Pisti Maltepde Acildi!!!!
e tulum giymem ben arkadaş XL adamım ben.her tulum olmaz baaa...![]() hakkaten gidelim kaya abi.çok zevkli olur vallaha.50 ye kaç dakka yaparlar acaba?35-40 dakka yapsalar çok süper olur...hep beraber gideriz en az bi yarım saat bineriz...
__________________ Fix It Again Tony |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|