"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT | Re: Turkiyenin En Buyuk Kapali Karting Pisti Maltepde Acildi!!!!
Televizyonda tanıtımını izledim, arabalar yavaş geldi biraz sanki. Yinede görmek lazım, siz deneyin güzelse büyük bi organizasyon düzenleyelim |
| | |
| | #12 |
| White Cars Team Kayıt Tarihi: 25-02-2006 Şehir: Yakında ingiltere yolcusu Yaş: 24 Otomobil: 2004 Toyota Corolla 1.6 Terra | Re: Turkiyenin En Buyuk Kapali Karting Pisti Maltepde Acildi!!!!
güzel yere benziyo
__________________ Beyaz aşktır... |
| | |
| | #13 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: - | Re: Turkiyenin En Buyuk Kapali Karting Pisti Maltepde Acildi!!!!
maltepe bizim burda hiç gitmedim açıldığını geçen arkadaştan öğrenmiştim fiyatlar 10 15 arası bişeydir pist güzelmiş ama şimdilik yeni oldukları için organizasyon olarak katılım yokmuş belki artık olabilir ama açıldığı ilk günlerde başka bi site org. düşünüyodu konuştularmı bilmiyorum organizasyon olursa burda bende gelirim yan yan kartingg
__________________ ![]() |
| | |
| | #14 | |
| ^^Hyundai Team^^ Kayıt Tarihi: 22-02-2007 | Re: Turkiyenin En Buyuk Kapali Karting Pisti Maltepde Acildi!!!! Alıntı:
bende tvden gördüm guzel bır yer otoparkı falanda vardır umarım orda buluşuruz super olur ya sıte icinde guzel bır reklam olur | |
| | |
| | #15 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: Turkiyenin En Buyuk Kapali Karting Pisti Maltepde Acildi!!!!
H.SONU denıcem
__________________ |
| | |
| | #16 |
| T.S.K Kayıt Tarihi: 29-08-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 | Re: Turkiyenin En Buyuk Kapali Karting Pisti Maltepde Acildi!!!!
mdfym olarak bi baskın yapalım oraya.
|
| | |
| | #17 |
| \\GOLF 1.6 FSI (225km)// | Re: Turkiyenin En Buyuk Kapali Karting Pisti Maltepde Acildi!!!!
arkadaşlarım gittiler ama o kadar büyük olmadığını söylediler ben onların yalancısıyım walla ama bi organizasyon olursa inşallah geliriz |
| | |
| | #18 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 24 | Re: Turkiyenin En Buyuk Kapali Karting Pisti Maltepde Acildi!!!!
ben bugün gittim... şuana kadar türkiyede gittiğim en profösyönel yer ; -tulum eldiven ve kask giymek zorunlu -araçlarda emniyet kemeri bulunuyor *zorunlu -koltuklar ayarlanabiliyor bunun dışında araçlarda gaz ve frene aynı anda basılamıyor gaz otomatik olarak kesiliyor.. araçlar pist için yeterli güçteler , kaliteli araçlar Pist birazcık hatta birazdan fazla dar... geçiş hiç ama hiç kolay değil.. pistin düzeneği biraz daha iyileştirilebilir.. fiyatlar sanki pahalı 10 dk 17 milyon... bu sırada siz yarışırken zamanınız tutuluyor ve size print edilip veriliyor... yukarda langırt salonu filan var çok dolaşmadık belki daha farklı şeyler de vardır.. sonuçta temiz gayet profösyönel olmaya çalışan bir yer... biz memnun kaldık. |
| | |
| | #19 |
| Aktif Üye | Re: Turkiyenin En Buyuk Kapali Karting Pisti Maltepde Acildi!!!!
Yav burayı duydum.Harbiden bir haftasonu organizasyon çeksek? Bayada güzele benziyor?
__________________ |
| | |
| | #20 |
| Deli Deliden imam ölüden. Kayıt Tarihi: 25-06-2005 Yaş: 27 | Re: Turkiyenin En Buyuk Kapali Karting Pisti Maltepde Acildi!!!!
10 dakikaya 17 ytl biras pahalı imiş grup indirimi vardır herhalde ?
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|