"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 20-03-2008 |
Merhabalar kartingle ilgili sorum olucak yardım ederseniz sevinirim.. 14 yaşındayım motor sporlarını çok seviyorum fakat karting hakkında pek fazla bilgim yok belirli bi yaş sınırı varmı? varsa kaç yaş? birde ben bu yaşta başlasam iyi bir performansla ilerleme şansım varmı? bu konu hakkında yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden TEŞEKKÜRLER... |
| | |
| | #2 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 28-04-2008 | vollvoxx@hotmail.com ekleye bilirsin yardımcı olabilirim sana
|
| | |
| | #3 | |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46 | Alıntı:
| |
| | |
| | #4 |
| MdfyM Team Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Antalya Yaş: 26 |
Başlangıç için 14 yaş çok uygun önemli olan karting de gösterebildiğin istikrar, sonrasında f3 için kendini geliştirmen bu konuda en büyük desktekçin ailen olmalı ailen yanında ise ve yeteneğin varsa zaten çorap söküğü gibi sonrasında gelişir herşey
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Doctor |
çokta büyük olmayan bütçelerle yapabilirsin.çeşitli turnuvalara organizasyonlara katılırsın.izmir yarış pisti veya tuzladaki pistte birçok aktivite oluyor.ara onlarıda öğren bi.6,5 hp ile başlarsın.sonra 9 sonra 13 hp derken yaş büyür baktın hızlı yetenekli isikrarlısın enduranslar ve şampiyonalara katılırsın. ailende destek verirse,maddi manevi arkanda olursa olur ancak belki sana bi go kart alabilir yada en azından her haftasonu biyerlerde yapmana imkan sağlayabilirlerse ve sende istersen olur
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|