| |
25-04-2007, 15:50
|
#1 | | Junior Member | Karting Pisti Açmak İsteyenler.. Merhaba Arkadaşlar,
Uzun süredir Karting pisti açmak için bir çok görüşme yaptım, Kimisi olumlu oldu, kimisi çok yüksek fiyat verdi, kiminin alanı küçük. Kimisi çok büyük, Gücümün tükendiğini hissettim, Sanırım Tek başıma artık daha fazla araştırma yapamıyacağım, bu sebeple sizden akıl danışmak için foruma yazıyorum.
Arkadaşlar; Bildiğiniz kapalı – açık Otopark, Alış-veriş merkezi, arsa, fabrika, depo varsa lütfen benimle irtibata geçin, elinde GoKart aracı olup değerlendirmek isteyen, bende uzun zamandır Pist açmak istiyorum ama elimdeki para yetmiyor ortak arıyorum diyenler. Param var ama işletmeye zamanım yok diyenler.
Benimle İrtibata geçin oturalım konuşalım, neler yapabileceğimizi düşünelim.
İstanbul / Beşiktaş
0533 258 71 86 metehan@case-r.com
M.Mete KALENDER |
| |
25-04-2007, 20:23
|
#2 | | GermanCarFan | Re: Karting Pisti Açmak İsteyenler..
Bahsi geçen meblağ nedir ortalama bir rakam söylesen de olur...
__________________ Team VW |
| |
25-04-2007, 20:48
|
#3 | | AOVGFG
Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider | Re: Karting Pisti Açmak İsteyenler..
ben bi ara niyetlendim. belediyeden arsa kiralıycaktım, sonra aynı arsada karadeniz mafyasının da gözü varmış. arsayı ayarlıycak belediyedeki tanıdık "sana bişey olursa babana hesabını veremem" dedi ve benim iş yattı. ne güzel olcaktı walla |
| |
25-04-2007, 23:05
|
#4 | | membran member
Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı | Re: Karting Pisti Açmak İsteyenler..
Valla ben müşteri olma garantisi veririm yakın olursa
25-04-2007, 23:11
|
#5 | | Senior Member
Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: - | Re: Karting Pisti Açmak İsteyenler..
Lunapark tipi olacağı aşikar..
Biz İzmir Bornova'ya Emre Yerlici'yle birlikte Uluslararası standartlarda girişiyorduk.. Herşey tamamdı. Sonra belediye izni iptal etti, herifin biri rüşvet vermiş..Lunapark ve çay bahçesi yaptı oraya..
|
| |
25-04-2007, 23:17
|
#6 | | AOVGFG
Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider | Re: Karting Pisti Açmak İsteyenler.. Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi BiLiRKiSi Biz İzmir Bornova'ya Emre Yerlici'yle birlikte Uluslararası standartlarda girişiyorduk.. Herşey tamamdı. Sonra belediye izni iptal etti, herifin biri rüşvet vermiş..Lunapark ve çay bahçesi yaptı oraya.. | Lunapark için mi rüşvet vermiş, vermişken bari daha düzgün bişey için verseymiş öküz.
|
| |
25-04-2007, 23:21
|
#7 | | Senior Member
Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: - | Re: Karting Pisti Açmak İsteyenler..
Öküze lunapark fazla..Mezbağadan gelmiş adam bunlar.. Zaten kapattılar bnm en son duyduğum. Öyle atıl vaziyette duruyor sanıyorum
|
| |
25-04-2007, 23:25
|
#8 | | AOVGFG
Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider | Re: Karting Pisti Açmak İsteyenler.. Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi BiLiRKiSi Öküze lunapark fazla..Mezbağadan gelmiş adam bunlar.. Zaten kapattılar bnm en son duyduğum. Öyle atıl vaziyette duruyor sanıyorum | yazık valla. ne kendi kullanabilmiş ne de size kullandırmış.
|
| |
26-04-2007, 00:45
|
#9 | | Senior Member
Heryerde bu tip adamlar var abi.. İş yapamaz oluyorsun bunların yüzünden..
|
| |
26-04-2007, 00:56
|
#10 | | renaultsport
Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: istanbul Yaş: 25 Otomobil: RS | Re: Karting Pisti Açmak İsteyenler..
çatalcada bu tarz işe griilir mi acep
çok mu uzak?
|
| |
Mesaj Kuralları
| You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You may not edit your posts HTML kodu Kapalı | | | | | |