"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Senior Member | Re: izmir go-kart enduransa partner aranıyor
ben katılırım ama önceden bir kere görüşelim kullanışımı gör herşeyi yapmaya varım istersen msndende görüşelim azluix@gmail.com msnim lütfen ekle bu benim hayalim... |
| | |
| | #22 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT | Re: izmir go-kart enduransa partner aranıyor
Tebrikler atakan, bugun iyi yarıştın.. Slickler işe yaramış |
| | |
| | #23 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006 | Re: izmir go-kart enduransa partner aranıyor
gökhan izlemeye mı gıttın başladınmı yoksa??
__________________ |
| | |
| | #24 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT | Re: izmir go-kart enduransa partner aranıyor Yok be Hasan timetrial vardı orda yarıştı Corsayla, sanırım 1. oldu kategorisinde Ben de gaza geldim girecem yakında |
| | |
| | #25 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 01-07-2006 | Re: izmir go-kart enduransa partner aranıyor
gerçekten herkesi time triale davet ediyorum çok tatlı bir heyecan duygusu özellikle dizelciler mutlaka deneyin
|
| | |
| | #26 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006 | Re: izmir go-kart enduransa partner aranıyor
hıhı geleyım ızmıre ızlemeye gelırım bende ![]() bıdahakı yarış ne zaman atakan? şimdi yariş pistının sıtesıne gırmekle uyraşmayım
__________________ |
| | |
| | #27 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 01-07-2006 | Re: izmir go-kart enduransa partner aranıyor ben öğrendimmi burdan haber veririm
|
| | |
| | #28 |
| Junior Member | Re: izmir go-kart enduransa partner aranıyor
atakan ben bir arkadaşım için bu msjı yazıyorum ortaklık konusunda msn ni veriiim görüşmek istiyor sizinle...eğer hala birini bulamadıysanız arkadaş ilgileniyor. ersel1984@hotmail.com görüşmek üzere |
| | |
| | #29 |
| wupp Kayıt Tarihi: 06-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo | Re: izmir go-kart enduransa partner aranıyor
eee noldu ortak bulundu mu ? benim anlamadığım ortak neler yapacak, pit ekibi gibi mi olacak sürücü mü olacak bunu anlamışdeğilim... aslında bende çok isterim böyle bi org. da olmak, 50kg la baya bi avantajımda olur diğerlerine göre |
| | |
| | #30 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 01-07-2006 | Re: izmir go-kart enduransa partner aranıyor
ilgisi için herkese teşekkürler şu anda özgörkey takımı adına yarışıyorum 3. yarış 15 temmuz herkesi bekleriz
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|