"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT | Re: izmir go-kart enduransa partner aranıyor
Biraz ayrıntı verebilirmisin Atakan, çalışma imkanı, yarıanların profesyonellik durumu, yaklaşık maliyetimiz...
|
| | |
| | #12 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006 | Re: izmir go-kart enduransa partner aranıyor
hayırlı olsun gökhan atakan gökhan iyi kartcıdır sende kabul edersen süper olur
__________________ |
| | |
| | #13 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 01-07-2006 | Re: izmir go-kart enduransa partner aranıyor
çalışma imkanı olarak pist çok uygun ücretler karşılığı antrenman imkanı veriyor yarışanlar gayet ciddi çoğu yıllardır giriyor ve arkas gibi takımlar var bazılarının 6500 euroya kart getirdikleri bile söyleniyor maliyet dersen kayıt ücreti ve lastik en önemlisi ve yarış başına 300 ytl yi geçiyor ben şu ana kadar 4000 ytl yi devirdim ama aracın durumu tatmin edici sıfır motor var ve orjinal tony-kart şase aldım bununla katılıcak kişinin bir ilgisi yok tabi bunlar demirbaş masraflar |
| | |
| | #14 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT | Re: izmir go-kart enduransa partner aranıyor
Beni aşar profesyonellik anlamında ozaman.. Birde arabanın motoruna girdim şimdi, masraflarım var, ona kaynak da ayıramam malesef.. İnş bulabilirsin bi takım arkadaşı..
|
| | |
| | #15 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 29 Otomobil: corolla d4d mmt | Re: izmir go-kart enduransa partner aranıyor
selamlar geçenlerde yapılan xerox turnuvasında 2. olmuştum amatör bi turnuvaydı gerçi. 6 hp lik cihazlar. final yarışında kullandığım araçta fren yoktu neredeyse gerçi gerekmiyor bana fren .. heheh . bana tam rakam söyler misin , yarış başına ödemem gereken .
|
| | |
| | #16 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 01-07-2006 | Re: izmir go-kart enduransa partner aranıyor
tam söylemek imkansız kaç latik gider neresinde arıza çıkar ama kayıt yarış başı 200 gibi lastikte sezonda 800 gitse yarısı 400 eder gerisi benzin antrenman
|
| | |
| | #17 |
| Club MdfyM Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting | Re: izmir go-kart enduransa partner aranıyor 3-4 sene önce bizim okul sponsorluğunda katılmıştık..Yalan olduk kafası güzel yarışa gelenler benim ağırlık dezavantajı filan ![]() Endurance zor iş ama bir yerden sonra acayip yoruyor sıkı antreman yapıp kondisyonu yüksek tutmak lazım...
__________________ |
| | |
| | #18 |
| Doctor | Re: izmir go-kart enduransa partner aranıyor
yarım saatten fazla kaldıramıyom ben maalesef kartı ![]() para olsa katılmayı isterim ama,olmadığına göre izmirde hertürlü desteği sağlamak için yardımcı olurum
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... |
| | |
| | #19 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-03-2007 | Re: izmir go-kart enduransa partner aranıyor
valla anca izlemeye gelirim profesyonellik sorun
|
| | |
| | #20 |
| Deli Deliden imam ölüden. Kayıt Tarihi: 25-06-2005 Yaş: 27 | Re: izmir go-kart enduransa partner aranıyor
evet ahkam kesenler bekliyoruz |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|