"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 01-07-2006 | izmir go-kart enduransa partner aranıyor
izmirde 3er saatlik 6 yarış üzerinden yapılacak turnuvaya partner arıyorum yeni kart ve motor aldım katılıcak kişiden sadece kayıt ücretini ve sezon boyunca yapılacak masrafın (lastik benzin) yarısını talep edicem tabi en önemlisi bu işe gönül vermiş ve yetenekli olmanızdır. 12 takım katılıyor ve sadece ben kendi imkanlarımla giriyorum sponsor konusundada yardım alabilirim a atakan ateş 05556909638
Mesajı son düzenleyen a_atakan_a : 13-03-2007 - 10:32. |
| | |
| | #2 |
| MdfyM Team | Re: izmir go-kart enduransa partner aranıyor
Bu işin tutkunları işte size harika bir fırsat. Umarım partner bu siteden çıkar ![]() Şimdiden başarılar
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006 | Re: izmir go-kart enduransa partner aranıyor
partner olama ama iyi bir destekçi olurum atakan tarıhlerını bıldırısen zaman uyarsa destek için gelebiriz
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23 | Re: izmir go-kart enduransa partner aranıyor
fehmi abi gelir
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT | Re: izmir go-kart enduransa partner aranıyor
Evet izlemeye gelebiliriz.. Tarihler pistin sitesinde veriliyor Hasan.
|
| | |
| | #6 |
Gökhan sen katılsana?
| | |
| | #7 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006 | Re: izmir go-kart enduransa partner aranıyor
cıten gökhan sen gırsene kardeşim hem kg hem boy sen tam go kart için yaratılmişin kardeşim
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT | Re: izmir go-kart enduransa partner aranıyor
Ben yapamam abi ya, çok antrenman yapmam lazım deneyimim hiç yok, ilk kez sizinle binmiştim karta ozaman.. |
| | |
| | #9 |
olsun cevher var sende biraz antremanla süper olursun sen haaaa
__________________ |
| | |
| | #10 |
E 1. oldun işte o gün daha ne olsun . Demek ki yetenek var.
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|