"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| wupp Kayıt Tarihi: 06-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo | !!! go kart ve parçaları nerde bulunur? (0 ve 2. eL) !!!
arkadaşlar, bu gokart ları ne kadara alabiliriz, türkiye de parçalarını nerde buluruz (mağaza veya internet adresi vs.) daha önemlisi 2. elleri ne civardadır, ben 6 hp civarında olanlardan bi tane alma niyetindeyim. araştırıyorum ama bilgi bulamadım. genel olarak bilgi verirseniz sevinirim |
| | |
| | #2 |
| wupp Kayıt Tarihi: 06-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo | Re: !!! go kart ve parçaları nerde bulunur? (0 ve 2. eL) !!! bilgisi olan kimse yokmu arkadaşlar bi yardım !!! |
| | |
| | #3 |
| nuriQocca | Re: !!! go kart ve parçaları nerde bulunur? (0 ve 2. eL) !!!
go kartLa ne işin var ya..
__________________ design by ® |
| | |
| | #4 |
| wupp Kayıt Tarihi: 06-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo | Re: !!! go kart ve parçaları nerde bulunur? (0 ve 2. eL) !!!
binecüz...
|
| | |
| | #5 |
| wupp Kayıt Tarihi: 06-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo | Re: !!! go kart ve parçaları nerde bulunur? (0 ve 2. eL) !!!
teşekkürler en kısa zamanda arayıp fiyat alıcam
|
| | |
| | #6 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 11-07-2007 | Re: !!! go kart ve parçaları nerde bulunur? (0 ve 2. eL) !!!
Gebze karting rimo kart arabalarının türkiye temsilcisidir....
|
| | |
| | #7 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 01-09-2006 | www.gurcanticaret.com adresinden yedek parçalar bölümüne gir.
|
| | |
| | #8 |
| ÜzgünBakanÜye |
9 beygirliklerin sıfırı 7 milyar filandı sanırım
|
| | |
| | #9 |
| nuriQocca |
askerde biniyodur go-kart a şimdi
__________________ design by ® |
| | |