"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| BMW Power Kayıt Tarihi: 13-10-2006 | Arkadaşlar Bakırköy'deki BAKMOS' adlı Karting' Pistine Fındıkzade'den Nasıl Gidebilirim ? Yardımcı Olabilirseniz Sewinirim. |
| | |
| | #2 |
| R.I.P WRX Kayıt Tarihi: 08-06-2004 Yaş: 20 | Re: Bakırköy ( BAKMOS)
metroyla zeytinburnuna kadar gelirsiniz. sonra zeytinburnundan bakırköye giden minibüslere binebilirsiniz. Adliye ye gidicem derseniz size ineceğiniz yeri gösterirler . Yalnız ineceğiniz yerden adliye biraz uzak .. hemen hemen 500 metre mesafe var ama çoğuu yoku$.. tercihe göre taxide kullanabilirsiniz.. metrodan kartinge taxi 3-4 milyon bi$ey yazar .. p.s : arabasz gidi$i söylem$im sorry |
| | |
| | #3 |
otomobil ile tercihe göre e5 yada sahil yolunu kullanabilirsiniz. her iki taraftanda veliefendi yoluna girmeniz sizin için kolay olacaktır. zeytinburnuna giri$ için olan sapağın tam tersi istikametine yoku$ çıkıyor. o yoku$tan dümdüz devam edeceksiniz. Sağda top sahasını geçtikten sonra zaten sağda alanı göreceksiniz .
|
| | |
| | #4 |
| BMW Power Kayıt Tarihi: 13-10-2006 | Re: Bakırköy ( BAKMOS) Tşk.ler Saol. |
| | |
| | #5 |
rica ederim . .
|
| | |
| | #6 |
| BMW Power Kayıt Tarihi: 13-10-2006 | Re: Bakırköy ( BAKMOS) biz herhangibi yerden Taksi ile gitsek nasıl tarif edebilirim ? |
| | |
| | #7 |
Bakırköy İncirli de Yeni Adliye ye gitmek istiyorum dediğiniz zaman taksici bir $ekilde sizi oraya kadar götürür. Adliyede kartingin kar$ısında zaten |
| | |
| | #8 |
| BMW Power Kayıt Tarihi: 13-10-2006 | Re: Bakırköy ( BAKMOS) Eyw.ImprezaWRX kusura bakma seninde başını ağrittim |
| | |
| | #9 |
| Aktif Üye | Re: Bakırköy ( BAKMOS)
Adliye minibüslerine bineceksin.
|
| | |
| | #10 |
Karting i kapattılar .
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|