"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-03-2007
| Re: Wtcc İstanbul AyaĞi İptal Edİldİ
motorsporları tutkunları için büyük bi kayıp bakalım daha ne kayıplarl olucak. Şunuda unutmamak lazım bu ülkemiz adınada büyük bi kayıptır hem maddi yönden hemde ülkemizin tanıtılması açısından. Bu tür organizasyonlar dünya insanlarının kafasında ki geri kalmış dinci kapalı barbar Türkiye anlayışını kaldırmak içinde büyük önem taşıyodu herzaman ki gibi yine ses çıkmayacak ve sağlık olsunla geçiştiricez. Bu tür olayların üstünde durmak lazım.
|
| | |
| | #12 |
| Mad Tuner | Re: Wtcc İstanbul AyaĞi İptal Edİldİ
warsa yoksa futbol. deşarj olmaya gidiyor o adam oraya. bi piste gitmiş mi bi o motor seslerini duymuş mu ordaki atmosferi heyecanı çekişmeyi yaşamış mı??? Bugün Türkiyedeki hangi futbolcu bi yarış sürücüsü ayarında efor sarfediyor??? yan gelip yatanları da biliyoruz |
| | |
| | #13 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 09-03-2007 Yaş: 24
| Re: Wtcc İstanbul AyaĞi İptal Edİldİ aynen katılıyorum...
|
| | |
| | #14 |
| T.C. Kayıt Tarihi: 23-08-2004 Şehir: İstanbul Otomobil: Mitsubishi Carisma
Blog Kayıtları: 1 | Re: Wtcc İstanbul AyaĞi İptal Edİldİ
bence bir diğer suçlu da organizatörler..WTCC için bilemiyorum ama F1 için bilet fiyatları oldukça pahalıydı.Bizim gibi bir ülkede(sadece 3 tane asfalt yarış pisti olan bir ülke) zaten otomobil sporları sevgisi çok gelişmemiş düzeyde.Fiyatlarda çok etkiliyor bence bu seyirciziliği.(tmm F! pahalı bir spor ama en azından ilk önce insanları alıştırabilirlerdi.)Ayrıca bir diğer organizasyon suçu da trafik olayında.Binlerce kişi eminim ki orda o trafik keşmekeşini çekeceğime evimde oturur tv nin karşısına biramı kolamı viskimi alır içerim rahat rahat param da cebimde kalır mantığına yöneldi.E tabi durum böyle olunca da pist de seyirci olmadı tr bu organizasyonda varlığını yeterince ortaya koyamadı oldu. Ayrıca yeterince reklam olmadı.WTCC nin tr de olduğunu öğrendiğimde o gün yarış vardı uçakla istanbula gelmiştim.taksideki adam çocuğunu götürüyordu telefonda konuşurlarken duymuştum ve öyle haberim olmuştu olaydan.yoksa hiç bir duyuru reklam vs görmedim ben.Ki bu kadar takip ederim otomobil organizasyonlarını. Bence burda herkes suçlu.TOSFED den organizatörden seyirci ahmet mehmete kadar. |
| | |
| | #15 |
| Member Kayıt Tarihi: 13-02-2006
wtcc'nin bu sene yapılmamasının tek nedeni sponsor.300.000 euro veren bi sponsor bulunsaydı bu yarış bu senede düzenlenecekti. 1. ligte oynayan dandik topçuya neredeyse o kadar para veriyorlar
|
| | |
| | #16 |
| Pişman Değilim | Re: Wtcc İstanbul AyaĞi İptal Edİldİ
WTCC de yarışan marka takımlarının Türkiye temsilcilerine yazıklar olsun, ne yapıp edip bu organizasyona sahip çımaları gerekirdi, olur olmaz reklama tonla bütçe ayırıp motorsporlarına gereken önemi göstermiyorlar bence, biz kullanıcılar da tercihimizi yaparken bu konuya pek dikkat etmiyoruz ondandır
__________________ |
| | |
| | #17 |
| ToyotaRacingDevelopement | Re: Wtcc İstanbul AyaĞi İptal Edİldİ
iyi reklamda yapilsa , ne yapilirsa yapilsin biz bi tarafimizi kaldirip yarisa gitmiyoruz, wtcc nin biletleri komik derecede ucuz du zaten , f1 tabiiki pahalı, o ayri ama bizim pisti doldurmamiz cok zor cunki bi sen bide ben le koca pist dolmuyo iste F1 de bile son yarista istanbul parkta bi suru bos yer vardi moto gp de biletler ucuzdu ve bulgari-yunani-cek cumhuriyetlisi-italyani ve fransizlari gordum, ama yinede tribunler bommmmbostu.. yazik bize
__________________ ---------------------------------------------------- HumanAtSight,MonsterAtHeart |
| | |
| | #18 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
adam yepyeni e90 wtcc aracını getirip yarısabiliyor yanında da bir e46 var ama işte wtcc sampiyonası için gereken ilgi gosterilmiyor. seyirci gitmiyor pist insanlardan uzak tutuluyor vs vs garip işler.
|
| | |
| | #19 |
| Eski ama aktif olmayanÜYE Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Bursa Yaş: 28 Otomobil: Ford Ranger 4x4 XLT 07
Sanat sanat içinmi yapılır yoksa sanat halk için mi yapılır.. Bu da aynı hesap ![]() WTCC ye ilk sene gitmiştim.. 80 ytl mi ne idi.. Biletlet duruyor arabada bakarım ![]() Ertesi sene baya bir ucuzladı.. Moto GP ye gittim, Moto GP oldukça kalabalıktı.. Motorsiklet sürücüleri daha bir ilgili bu tür olaylara sanırım.. EEEee F1 de elden kaçarsa F1 pisti ne olacak.. Artık Örümcek ağlaro bağlar sonrasında..
__________________ |
| | |
| | #20 |
| Pişman Değilim | Re: Wtcc İstanbul AyaĞi İptal Edİldİ konu dışında belki ama; Kenan Sofuoğlu antrenman yapmak için İstanbul F1 pistini kiralamak ister yönetim ööööyle uçuk bir fiyat verir ki kenan verilen rakamdan çok daha az harcayarak yurt dışına (Yunanistan olması gerek) malzemelerini götürür pist kiralayarak çalışmalarını yapar. pistimiz var ama kendi sporcularımıza faydamız yok, sonrada neden motorsporlarında dünya çapında sporcumuz yok diye dövünürüz. Gerçi Kenan son iki yıldır yurtdışında ülkemizi çok başarılı bir şekilde temsil ediyor.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|