"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Pişman Değilim | "Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun 2007 sezon takviminde yer alan ve 28-29 Temmuz tarihleri arasında İstanbul Park’ta gerçekleştirilmesi planlanan, Dünya Binek Otomobiller Şampiyonası (WTCC) İstanbul ayağı MSO’dan gelen bilgiye göre iptal edilmiştir. Organizasyon aynı tarihlerde İsveç’te koşulacaktır. Bilindiği gibi geçtiğimiz yıl WTCC İstanbul ayağı 22-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilmişti." ![]() WRC Türkiye ayağından sonra teker teker elimizden kaçırıyoruz bu fırsatları, en büyük suç Türk motorsporları izleyicisinin bence yani bizlerin gereken ilgiyi göstermedik ve yazılı ve görsel medyanın da daha fazla ilgi göstermesi için gerekeni yapamadık kanımca. http://www.tosfed.org.tr/haberler.asp?ID=211
__________________ Mesajı son düzenleyen pisman : 16-03-2007 - 12:09 |
| | |
| | #2 |
| MdfyM Team | Re: Wtcc İstanbul AyaĞi İptal Edİldİ
E normal.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Wtcc İstanbul AyaĞi İptal Edİldİ
Haketmiştik. Allah kahretsin ne diyeyim... |
| | |
| | #4 |
| Deli Deliden imam ölüden. Kayıt Tarihi: 25-06-2005 Yaş: 27
e tabi x futbolcu akş** kimi gagalamış daha önemli ne olucakki bizimkilere imkan versen daha iyi gazlıyacak niye seyretsinki bu yeteneksizleri....önünü kesiyorlarya bizimkilerin bizde onların burda yarışmasını engellemiş olduk diyen bile çıkar.
|
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
Normal.. Bizim kavgasız dövüşsüz ve taraf olmadan seyir anlayışımız yok... hatta hiçbir şey hakkında.. Şimdi kimi kimi bıçaklayacak bu yarış için... Madem bilmiyoruz neden gidelim ki.
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #6 |
| Pişman Değilim | Re: Wtcc İstanbul AyaĞi İptal Edİldİ
bi dünya insanın motorsporlarını takip eden hiç sesimiz soluğumuz çıkmıyor, federasyon da sağolsun çok önemli organizasyonları getirdi ülkemize ama; en az bunları getirmek kadar devamını sağlamak ta önemli
__________________ |
| | |
| | #7 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
F1den daha fazla zevk alarak izliyordum bir kaç sezondur... hatta kısmetse istanbul ayağınada gitmeyi düşünüyordum... kısmet değilmiş
__________________ ![]() |
| | |
| | #8 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Önceki sene gitmiştim. Tarquini ayısının ayılığını konuşturduğu sene ![]() İzlemesi gerçekten hoş, bir de çok kalabalık olmaması benim için daha hoş ama tabii bu hoşluktan ötürü organizasyonu kaybediyoruz.. Gerçi yurtdışında da özel yerler hariç çok dolmuyor WTCC, zaten FIAGT ile beraber yapılıyor ama burada hakikaten bomboştu. |
| | |
| | #9 |
| Fire Fighter Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
| Re: Wtcc İstanbul AyaĞi İptal Edİldİ kesinlikle katılıyorum görüşlerine..
|
| | |
| | #10 |
| renaultsport | Re: Wtcc İstanbul AyaĞi İptal Edİldİ
benim en çok hoşuma giden yarışlardan biriydi istanbulparktaki |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|