"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #381 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
| Re: World Touring Car Championship
ozellikle farfus jr cok agresif ve zarar veriyor
|
| | |
| | #382 |
andy sampiyon oldu. ama jirk muller bence sampiyon olmayı haketti son yarıstaki sanssızlıklar olmasaydı da olabilirdi. |
| | |
| | #383 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Mr Touring Cars!!!! haha.. etti üç.. Rakip bekliyoruz |
| | |
| | #384 |
ya sorma kac senedir dirk u tutarım her sene kıl payı kacırıyo bu sene de jorg lider geldi ama 2. oldu 1 puan farkla |
| | |
| Reklam |
| | #385 |
Müller'ler biraz itici geliyor bana... Sportsmenship yok adamlarda.. Geçen sene Dirk'ün yaptıklarını hatırlıyorsundur.. BMW'den önce ben gelirim modunda, Andy öyle değil.
|
| | |
| | #386 |
hmm cıkartamadım ya (fanatiklikten mi acaba )andy cok istikrarlı hızlı gidiyo yani ne biliyim ben ondan once dirk u tuttugum için andy yi desteklemiyorum belkide. iyi pilot ama cok. ben farfus u hiç sevmiyorum |
| | |
| | #387 |
Tarquini'den nefret ediyorum.. Geçen sene IP çıkışında arabasını çiziyordum az daha ![]() Andy iyidir iyi.. Bence daha iyi bir pilot yok şu an WTCC'de.. Hadi Andy F1'e gelsin hatta Hans Joachim Stuck gelsin F1'e.. O yaşında bile iş yapar diyorum.. |
| | |
| | #388 |
ya tarkini yi bende sevmiyorum ama garip bi herif o da. konusması falan. andy teste cıktı gecenlerde f1 le de olmadı heralde. wtcc yalnız gun gectikce populer oluyor araclar daha profesyonel goruntu ciziyor. fia gt falan golgede kaldı wtcc nin yanında. |
| | |
| | #389 |
Ben daha ilgi çekici buluyorum WTCC'yi.. Daha profesyonel daha teknolojik geliyor araçlar. BMW Sauber'le teste mi çıktı? ooow.. Yani tabii F1 apayrı bir zamazingo ama o adamda ben ciddi bir yetenek seziyorum.. Asıl merak ettiğim Stuck.. Adamda gerçekten değişik bir gen var, Rossi gibi. Babası efsaneydi, kendi yaşayan efsane, oğlu da (Ferdinand Stuck) yarışıyor halen.. Bir de şarap tarzı var adamlarda.. Baba Hans Stuck 60 yaşında BMW ile yarış kazanmıştı, Hans Joachim Stuck'ta 51 doğumlu, adam inanılmaz.. |
| | |
| | #390 |
hmm o adamı pek bilmiyorum ama arastırıyım kaybım olmasın ![]() ya andy cıkalı baya oldu galiba williams ta idi galiba. super2000 i biraz daha serbest bıraksalar cok daha iyi olacak. mesela european cup ta gene aynı kurallar devam etsin wtcc nin birazcık ayrıcalıgı olsun. aero ve motor konusunda. |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|