"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #351 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
| Re: World Touring Car Championship
yarıslar cok zevkli oldu ama seatların cok olması ortalıgı karıstırıyo yaaa seatın biri dirk ve andy nin aynı anda yarıs dısı kalmasına sebep oldu. ama genel anlamda bmw ler hızlı oldukca. 2. yarısta da zanardi acele etmese 1. olurdu rahat.
|
| | |
| | #352 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: World Touring Car Championship ..:: MONZA TESTLERi ::.. ..:: MONZA SIRALAMA SONUÇLARI ::.. ![]() ..:: MONZA 1. YARIŞ SONUÇLARI :.. ![]() ..:: MONZA 2. YARIŞ SONUÇLARI ::.. ![]() |
| | |
| | #353 |
| Re: World Touring Car Championship ..:: MONZA 1. YARIŞ RESİMLERİ ::.. ![]() ![]() ![]() ..:: MONZA 2. YARIŞ RESİMLERİ ::.. ![]() ![]() ..:: MONZA SONRASI PUAN DURUMU ::.. ![]() |
| | |
| | #354 |
| Re: World Touring Car Championship ..:: MAGNY COURS SIRALAMA SONUÇLARI ::.. ![]() ..:: MAGNY COURS 1. YARIŞ SONUÇLARI ::.. ![]() ..:: MAGNY COURS 2. YARIŞ SONUÇLARI ::.. ![]() ..:: MAGNY COURS SONRASI PUAN DURUMU::.. ![]() |
| | |
| | #355 |
| Re: World Touring Car Championship ..:: MAGNY COURS 1. YARIŞ RESİMLERİ ::.. ![]() ..:: MAGNY COURS 2. YARIŞ RESİMLERİ ::.. ![]() |
| | |
| | #356 |
evet bmw ler bayaa hızlıydı bu yarısta. ama seatların fazlalıgı beni rahatsız ediyor.
|
| | |
| | #357 |
Gabriel ve Augusto için gelsin bu. Orhan Gencebay - Bir Teselli Ver zuhahahahahhaa WHITE POWER! |
| | |
| | #358 |
puhahahhaha alfa tesellisini aldı bir yarıs kazandı sansa yeter onlara bu kadar
|
| | |
| | #359 |
| spider | Re: World Touring Car Championship
ya beyler hiç dakkat ettiniz mi , eski kasa bmw lerin eksoz sesi ince tatlı hoş bi uğultu,olurundan fazla devir çevirir gibi bir ses verio yani nasıl desem sanki ferrari 355 f1 gibi çıkıo,ama yeni kasalarda bu ses yok diğer arabalardan farkı yok sesin...diceksiniz nerden çıktı bu işte o ses beni mest edio yahu o kadar arabanın içinden kendini belli edio ben geliorum die
__________________ KONTROLSÜZ GÜÇ , GÜÇ DEĞİLDİR... ![]() |
| | |
| | #360 |
evet cunku eskiden 6 slindir di ama yeni kasa da 4 silindir e gecildi.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|