"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #331 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: World Touring Car Championship
Harbi aldın mı? Ben aslında Andy fanıyım ama olsun, Dirk'ü de çok severim. Sağol Ben Alfa'nın olayına taktik olarak bakmadım, anons edildiğinde falan da hade be dedim, taktik olsa bir iki fren sağ sol asfalttan azıcık kayarak kurtarabilirlerde.. Orada araçların 7-8 olacağının garantisi yoktu ki, jantın üstünde paldır küldür geldiler ki süspansiyona ağır bir darbe de alabilirlerdi.. Araçları gerçekten çok iyiydi birşey demiyorum.. Belirgin şekilde hızlıydılar 3.20i'lerden. Ama benim takıldığım nokta o değil.. Ben Andy sanmıştım başkasıymış, Fabrizio geldi dan diye vurdu adama.. Geçen sezondan kasıtlı çarpma suçundan benim hatırladığım 3 defa cezası var Alfa'nın, pitten geçme vs. e böyle nereye gidecek bu? |
| | |
| | #332 |
| cok eski uye | Re: World Touring Car Championship
Valencia ayagında LEON lar goz doldurdu... race 1 olarak adlandırılan ilk yarışta J.Gene 1. olurken.2. sırayı dirk muller.3. sırayı ise peter terting aldı. ilk 3 te 2 tane yeni leonu gormek Seat severleri evinde COk mutlu etti.. Race 2 de ise yer deişmeleri ve çarpmalardan dolayı seatlar podyuma cıkamadı.fakat j.muller ise bu sefer 1. ligi elde etti...
__________________ [Kurallara Aykırı İmza Boyutu] Tıklayın |
| | |
| | #333 |
İkinci yarışta kalpten gidecektim... aslında fabriziıo gidecekti kaptan.. önünde (!) jörg.. peşinde 4 adet bavyeralı.. hepside delirmiş durumdalar... ![]() Dirk'e çok kızdım ve küfür ettim.. Senin düzgün atak yapamadığın belli oldu fabriye karşı, bırak Andy geçsin öne, sonra belki sana da faydası dokunur, ne diye bencillik yapıyorsun, birşey elde edmedğin halde.. Andy cevabını basın toplantısında verdi zaten niye kavga ettiniz dediklerinde.. Burda BMW başarısı için de yarışıyoruz.. Amaçlarımızı unutmayalım! ve sona gelindi... Macau'da herşey belli olacak.. Mesajı son düzenleyen thekillingroad : 03-10-2005 - 18:42 |
| | |
| | #334 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
ilk yarısın startında gene nin dirk e yaptıgı yanlıs bi davranıstı cunku dirk e yer bırakmamak için elinden geleni yaptı ve cok goze battı
|
| | |
| | #335 |
| Re: World Touring Car Championship 2005 Macau GP öncesindeki ağılık handikap listesi: ![]() 60 Kg Andy Priaulx Dirk Müller Fabrizio Giovanardi Jörg Müller 45 Kg James Thompson 35 Kg Alessandro Zanardi 25 Kg Gabrile Tarquini Antonio Garcia 20 Kg Augosto Farfus Jr. Rickard Rydell 10 Kg Peter Terting Jordi Gené 5 Kg Jason Plato Tom Coronel Mesajı son düzenleyen thekillingroad : 17-10-2005 - 20:11 |
| | |
| | #336 |
farfus gene sacma sapan ataklar yapacak desenize ben dirk in almasını istiyorum |
| | |
| Reklam |
| | #337 |
Zaten Andy'yi daha çok seviyordum. valencia'da yaptıklarından sonra iyice uyuz oldum adama... Andy'nin almasını istiyorum ve içimden bir ses 3-1 diyor Andy için |
| | |
| | #338 |
andy gecen sene kazandı yaa bu sene sıra dirk de
|
| | |
| | #339 |
Parayla değil sırayla diyorsun. |
| | |