"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #321 |
| SINGLE LENS REFLEX Kayıt Tarihi: 07-12-2004 Yaş: 27
| Re: World Touring Car Championship
gaza gelmemek lazım o zaman.... ben de şimdi tekrar 2fast and 2furious u izledim... önlem olarak 3gün araba kullanmicam
__________________ |
| | |
| | #322 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Ya yarınki programı bilen var mı arkadaşlar? 14'te Kadıkoyden çıkıp gelicem ben, tahminim 15'te pistte olurum. Saat 3'ten sonrqa değecek birşey kalıyor mu ? |
| | |
| | #323 |
| mdfymCom Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 21
4'te WTCC olması lazım..
__________________ West McLaren HAKKINEN/FarewellKimi* |
| | |
| | #324 |
16:15'te başladı... Organizasyon inanılmaz amatördü.. 20dk dolandıktan sonra bir kişi ancak içeriden bilet alarak nasıl girebileceğimi söyleyebildi. telepos mobil denilen bir cihaz var. Mobil telefon çalışabiliyorsa bunlar da çalışır.. DİVAN PUB kurmuşlar göya oraya... Tebrik ediyorum, kredi kartı geçmiyor... Alfa'yı başarılı otomobilden dolayı tebrik ediyorum.. hiçbir zaman vazgeçmedikleri huylarından dolayı yine kınıyorum.. Artık düzgün yarışmayı öğrenin.. Fabrizionun arabasını çizmezsem dediydim çıkışta.. bende vazgeçecek göz var mı |
| | |
| Reklam |
| | #326 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
gio nun arbasını mı cizdin yani dirk ikinci yarıs ta 5. olmadı mı burada 0 puan yazıyo da |
| | |
| | #327 |
| SCHUMEISTER Kayıt Tarihi: 10-08-2004 Yaş: 23
Istanbul parkta kuzenler kardeşler güne damgasını vurdu Alfalar,Maseratiler,Ferrariler...istanbulda olamamk üzücü.Buarada Zanardiyi podyumda her gördüğümde bi garip oluyorum.Adamdaki yarışma aşkına tapıyorum.Helal!
__________________ ![]() |
| | |
| | #328 |
Bana değil başkasına fena oldu ![]() Ondeki cocuklarda zor kurtuldular zaten hehe... Donuste iki tane cocuk aldım yanıma.. baktım tipleri biraz snob gibi, kimi tutuyonuz lan dedim, Zanardiyi tarif etmeye çalıştılar.. Yoksa Çevreyolunda bir derste onlara vericektim |
| | |
| | #329 |
| cok eski uye | Re: World Touring Car Championship
walla ozan onceden bilet aldım ben Hiç problemsiz bir gun geçridim...Ama Yarışlaya bişi diyemicem...YEni LEON un fiyasko olması cok uzdu beni...ve alfanın TAKTİK diye degerlendirdigi çirkin olayı... gunun kuşkusuz en guzel olayı bence CAN ARTAM ın performansı oldu...cok begendim kendisini... + ozancım senin için dirk müllerin imzalı fotografını aldım... ![]() kendimede rick raydellın
__________________ [Kurallara Aykırı İmza Boyutu] Tıklayın |
| | |
| | #330 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Güzel yarış oldu Can Artamı tebrik etmek lazım çok güzel yarıştı bnce.Alfa öyle yada böylede olsa kazandı arabaları çok iyi setupları çok iyi güzel bir yarış seyretirdiler bize.
__________________ Sessiz..sakin..derinden.. |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|