"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| mdfymCom Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 20 | Re: European Touring Car Championship
__________________ West McLaren HAKKINEN/FarewellKimi* Mesajı son düzenleyen yigitcan : 25-07-2004 - 17:45. |
| | |
| | #12 | |
| MdfyM Team | Re: European Touring Car Championship Alıntı:
__________________ www.OTVYEHAYIR.com | |
| | |
| | #13 |
| mdfymCom Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 20 | Re: European Touring Car Championship
yanlış anlama eurosportta rastlıyosundur zaten..
__________________ West McLaren HAKKINEN/FarewellKimi* |
| | |
| | #14 | |
| MdfyM Team | Re: European Touring Car Championship Alıntı:
__________________ www.OTVYEHAYIR.com | |
| | |
| | #15 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004 | Re: European Touring Car Championship
Motors tv'de falan sık sık çıkıyordu..
|
| | |
| | #16 |
motorsda super zaten gercekten ilgileniyosa nascar,IRL,le mans... ne varsa toplıyalım..
| | |
| | #17 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004 | Re: European Touring Car Championship
Super2000 e Super2000Diesel diye iki kategori var. Ona bakıyorum şu an. Yazarım birazdan.. Ağırlıkları gördüm şiimdi. Şamiyona lideri olan adamda 40kg var. Alakasız (klasmanda) bi adamda 30kg var. Şampiyona 2.sinde 20kg var. son yarışta 9. falan olmuştu.. Bilmiyorum garip bişiey ama ağırlık taşıyan 5sürücüden 3yada4ü BMW kullanıyor
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #18 |
hzılılar işte getirdin yine bmwye.. ![]() bu kuralı f1 dede dusunduler ama kimse 1.yi agırlıgı yuuznden gecmek istemdi..
| | |
| | #19 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004 | Kurallar
ETCC ARAÇLARI İÇİN BAZI KURALLAR Orijinal GrupN olarak homologe edilen orinal şanzımanlı önden çekiş araçlarda sürücü dahil min 1110kg VK Super2000 olarak hmologe edilen şanzımanlı önden çekişlilerdee 1140kg Grup N orjianl şanzımanlı arkadan itişlilerde 1140kg VK Super 2000 arkadan itişlilerde 1170kg Variable intake sistemleri yasak. Eer üretimde var ise, sökülmek zorunda. (BMW ler double VANOS kullanamıyor) Yeni bir intake manifoldu homologe edilmesi durmunda serbest. Gaz pedalı ile valf kontrolü arasında sadecec mekanik bağlantı olabilr. ABS-ASR-EPS-ESP-DSC gibi elektronik yardımcılar yasak. Nereye konumlanırsa konumlansın hızı ölçen optical sensörler yasak 4silindirler: Max 8500rpm 5 Silindirler: Max 8750rpm 6silindirler: Max 9000rpm Direkt injeksion sadece orjinal modelde homologe edilmişse serbest Sıkıştırma oranı değiştirilebilir ancak 11 i geçmemek zorunda. Fabrikasyon olarak 11in üzerinde ise düşürülmeli Variable Camshaft system ler yasak (Double Vanos un diğer kısmı da yok )Araçlarda katalitik konvertör bulunmak zorunda. Tam otomatik şanzıman kullanmak yasak.. Geri vites olmak zorunda........ Ses izolasyon metaryelleri kaldırılabilir.. Süspansiyonlar ile ilgili binlerce şey yazmışlar çeviremedim çok karışık ama bir takım modifikasyonlar (FIA HOMOLOGE OLMAK ZORUNDA) serbest Frenler max lastik başına 4pistonlu olacak Max Disk: 296.5 mm "Ferrous" (?) Metal malzemeden üretilmek zorunda (sanırım seramik yasak)
__________________ www.otvyehayir.com Mesajı son düzenleyen thekillingroad : 26-07-2004 - 15:29. |
| | |
| | #20 |
sagol o zaman bilgiler için..
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|