"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #141 |
| mdfymCom Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 21
| Re: European Touring Car Championship
iyide geriye ne kaldıkii.. ![]() nascarın nesi kotu yahu..en olmadı bulursun ordan bi aile beraber sosis yersiniz.. ![]() valla bakarım takvimine ama USlemans olabilir..gitmek istersen tabii 1 gun boyunca..en olmadı 1000mil yarışlarından birine gider..bi ton farklı sınıf otomobil izlersin.. Montreal Haziran başı gozukuyo şuan ama.. ya f1 geldi buraya sen gidiyosun oralardan izliyosun bi garipsin valla..
__________________ West McLaren HAKKINEN/FarewellKimi* |
| | |
| | #142 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
yahu.. nascar kadar berabar bişey varmı 400tur dönülür mü oval bi şekilde.. ya.. has..... F1 gelio.. yazın ben nasıl giderim yurtdışına! ya montreal austosta olsun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
| | |
| | #143 |
zaten tarih kesin degil ama agustos zor.!! ne dicem al bi nascar oyunu oyna..bayılıcaksın.. ben ayar yapıp yarısta 20 kusur pit yapmak zorunda kalıyodum cok zevkli oluyodu.. Bristol 500..nerdeyse 50lik acı şimdi tam hatırlamıorm ama o civarda zaten..tur 14sn cıvarıydı galiba sonucta..sonra Taladega ufak bi hata direk havalnıyosun.. nerdeyse 400km max.dı orda belki daha az ama..daha çok var çok 30 yarıslık sezonda.."show" bunlar valla bak bernie amca para kaybetti ama "skydigitalf1+" la sundugu daha detaylı bilgilnedirmeler sonunda standart oldu..kapandıgı için tabii.. ![]() ..ve hani o kadar tur donuyolar oyle degil be abii..futbolda topa vurup duruyolar demek gibi bişi bu aslında..
| | |
| | #144 |
iide.. abi.. Oval tur.. Dönüyolar öyle.. Aslında Competition kuralları olarak çok güzel sınırlamalar var ama.. Tr GP ne zamana düşünülüyor, belki ona yetişirim.. |
| | |
| Reklam |
| | #145 |
senin dusuncen değişmicek sanırım bu nascar vs. için.. ![]() tr gp.. çok buyuk ihtimal 31 tem. olmadı agustos zaten..bu 2 aydan biri..
| | |
| | #146 |
Ağustos sonu olsun ya ![]() Nascar yaramaz yaaaa |
| | |
| | #147 |
e sen bilrsin.!! ![]() yeni bolum çok iyi oldu.. nascar konusu falanda mı açsak..
| | |
| | #148 |
aç aç ![]() hepimise hayırlı ve uğuru olsun |
| | |
| | #149 |
pek ilgi olmadıgından idare ediliyodu..yani ETCC'nin rallide ne işi vardiki zaten..
| | |
| | #150 |
Uhuehe.. Hadi aç Nascar ve geri kalanları.. hepsini ben açmiim yani hoş durmaz.. Mod olcan bide |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|