"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #91 |
| mdfymCom Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 21
| Re: European Touring Car Championship
tahmin etmiştim.. ![]() istersin thekillingroaddan..o daha cok kaybetcek..
__________________ West McLaren HAKKINEN/FarewellKimi* |
| | |
| | #92 |
| Third Eye Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 20
Ozan daha fazla yer benden ![]() MC te köpeğin yediklerini yiyosa |
| | |
| | #93 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Virajları bilmiyorum ama. Düzlükte dağıttı Alfa.. Ama bu normal değil. Geçen sene IMOLA böyle değildi.. Kesin NOS falan taktınız,a var bi iş.. ![]() Bak EroSport'ta söylemiş.. Adam gibi geçsenize kardeşiim.. babab.. bakalım sezon sonunda kim kaybetchek |
| | |
| | #94 |
şuan ki performansla son 2 yarıstan biri Monza olsaydı..sonuc ne olurdu cok merak ediyorum.. ![]() FARFUS "dq" degilmiş 30sn almış yanlıs gormediysem..ama seriye ozgu tren olması yuzunden geri gitmiş anlasılan (11) yazıyo..2.yarısta Zanardi spin atmış kaza vs.. sc girmiş herhalde cezayı bu aralarda vs.yedi keşke basını izleyebilseydim neler olurdu tam olarak anlardım..ama kısa bi ozetini verir mutlaka..
| | |
| | #95 |
OOf of.. Ahalaksız ultra TV..... ![]() ee yigitcan bu aralar buluşma olacağı pek yok.. Sezon sonun falan filan inelim bi ara bizim sahile ye dürümünü |
| | |
| | #96 | |
| Pininfarina | Re: European Touring Car Championship Alıntı:
EUROSPORT VERİYO YARIŞI SAĞLAM BİR YARIŞ...
__________________ Beauty is not enough | |
| | |
| Reklam |
| | #97 |
SPA da mı? Evet çok sağlam ama.. Demin de dedim ya.. Kablolo TV bostancıda yıllardır var,a ve kutuyu ULTRA TV kendi getiriyor normalde Ancak ne hikmetse bizim apartmana getirmek içn daire başına 100$ istiyorlar. |
| | |
| | #98 |
senin sansın.. spada her sınıfta her turlu yarısda olan kazaların sayısı zaten.. ![]() ancak gecen hafta sonuda bi kaza oldu imolada sanırım Zanardi frenlerim tutmadı diyodu.. onu mu diyosun..son şikanda ama takla attımı bilmiyorum.. bu arada bmwlerin sezon basında vs.. 5manuel olmasını nerden gordun yada okudun..alfalarda sıralı varken ciddi zaten kaybı getirir cunku ve pilot icinde berbat bi durum.. ??
| | |
| | #99 |
İstanbul hakemlerinden bir tanıdğım, O da ETCC ile ilgileniyor. O söylemişti, WEbSite'da aramamıştım öyle bir haber.. Rezil bi durum olduğu açık.. |
| | |
| | #100 |
biraz abartılı bi handikap artık o.. gerci indydeydi sanırım..valfler vs..ile motorun duzgun calısmasnı engelliyolardı istenilen sure dahilinde.. Discovery'de izlemiştim sanırım..eskiden..
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|