"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| Third Eye Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 20
| Re: Nürgburgring Nordschleife
Modlu CSL'le 8:20 döndüysen 7:20 nasıl oluyor anlamadım bende...
|
| | |
| | #32 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Olm biz nasıl birebir gerçeği gibi dönebilelim mi? NSX-R ile dönün bakalım, yazın dereceyi bende buraya gerçeğini yazayım... E46 M3 8:22 dönüyor.. E36 ile adını unuttum feri 8:20 dönmüş.. bak yazoyor zamanlar.. CSL bi zahmet 7:50 dönsün. 250'deki limitörün kaldırılmadığını söylüyorlar birde.... CSL'e ne modu yapılıyor bu oyunda allah aşkına.. Filtre, chip,egzantrik falan yazmasınlar ya... |
| | |
| | #33 | |
| Re: Nürgburgring Nordschleife Alıntı:
![]() Birebir aynısı olmasa bile yakın olur zamanlar herhalde NSX-R'la bi döniyim şimdi yazarım zamanı... CSL içinde Emre harbiden ne modu yapabiliosun ki arabaya? NSR-R : 8:05 daha da iyi olabilir... Mesajı son düzenleyen Fiat Abarth : 02-04-2005 - 18:50 | |
| | |
| | #34 |
CSL'e mod yapan oyunun.. Yani bide biraz modlu demiş Emre.. Kusarım o oyuna.. CSL'e açık hava filtresimi takcaz anasını satim ![]() bu arada pardon. Hangi NSX-R olduğunu yazsana onun sormayı unuttum. O pisti ezberlemiş adamlar.. Yılların pist pilotları ile yakın derece yapacaksın.. E sen neden DTM'de ETCC'de falan yarışmıyorsun da onlar yarışıyor? Kaldı ki. Oyunun başında "araçların performansları şusu busu gerçekten farklı olabilir" diye bir yazı yok mu |
| | |
| | #35 |
Hangi NSX-R derken? Olm yılların pilotuna yakın derece yapsanda DTM'le ETCC'yle ne alakası var gerçekte yarışıyorum sanki ![]() Oyunun başındada dediğin gibi bi yazı falan göremedim falla... |
| | |
| | #36 |
GT3'te var.. Her simülasyonda da vardır.. Otomobillerin gerçek performansı cartı curtu farklı olabilir diye.. PlayStation yazısından sonra gelir.. alakası şu. adam fren noktalarını ezbere bilir sen bilemezsin. autodrom mu bu? 22km pist... NSX 8.38 R bulamadım.. S2000 ile dön bakalım.. 8.39 bulabildim ona.. |
| | |
| | #37 |
PlayStation yazısından sonra bi yazı çıkıyor ama tam okuyamadım arabaların özellikleri...vs farklı olabilir diye bişey görmedim tekrar bakarım sonra... S2000 : 8:31 herhalde pistte bi kısalık var çünkü çokta iyi gitmedim yani... Veya arabalar hızlı... |
| | |
| | #38 |
Ya çok karmaşık bir pist. Bir sürü farklılık olabiliyor.. Bayağı bir kısmı aklımda ama, oyunda da anlayamam burasu var yok diye.. Bi video izlerken oynayıp karşılaştırmak lazım. şu da var..Ne kadar simülasyon olursa olsun, adı üstünde simülasyon |
| | |
| | #39 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Valla CSL de egsoz falan vardı 400hp civarı bişey.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|