"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #211 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 24
| Re: Nürgburgring Nordschleife
ben size istanbul parka gitmiş birinin tecrübesini anlatıyım... 1 tur atıyorsun... frenler ve lastikler iptal oluyor diyor... mercedes amg ler 3 tur dayanabiliyormuş... ford gt... lamborghini filan 2 tur... hemen lastik atıyorlarmış... ve frenler nerdeyse bitiyormuş... yani ömerin dediği gibi... standart bir araçla... standart gidilebilir otoyoldaki gibi abanıcaksan , standart arabayla turun yarısında bırakırsın bence..
|
| | |
| | #212 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Arkadaşlar bence bunda tecrübeyede gerek yok..Ozancım çok kaptırmış kendini Körfez'ede çıktın diye hatırlıyorum..İstanbul Park'ıda Ring'ide unutalım bildiğimiz Körfez'de altındaki arabada ister m3 ister uno olsun döndüğünde gene biticek Ki birde Ring'den bahsediyoruz aman diyorum |
| | |
| | #213 | |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
| Re: Nürgburgring Nordschleife Alıntı:
yalnız bunlar aracların duzgun kullanılmadıgını dusundurttu bana. hele hele bu arclar lamborghini ve ford gt ise istanbul parkta ust uste 10 tur falan hiç sorun yaratmaz pilotların bir surusunu gozden gecirmesi gerekir bu durumda. 2 turda ford gt nin lastikleri bitmesi diye bişi yok hele frenler 2 turda imkansız. | |
| | |
| | #214 | |
yok artık daha neler o kadar para mara veriyosun özel bu işler için tasarlanmış nerdeyse araçlara... sadece 2 tur olur mu dedim...(ki kötü şöförler değiller) aynen öyle dedi... onun elinde deneyim var... benim elimde teorik bilgi.. o yüzden iddalaşamadım.. | |
| | |
| | #215 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
evet ama bunu iddialasamamamız o kişinin soylediklerinin dogru olmasını garanti etmez. bu lastikler bu arabayla 100 lerce tur atıyor istanbulpark gibi bir yerde. fren diskleri kor olana lastikler dumduz olana kadar test ediliyor. ben burada o kişiye degil de ford a guvenirim. cunku boyle bir arabyı yapmak oyle basit bir iş degil hele ki bir "yarıs arabasını" yeni bastan yaratmak hiç oyle iki turda bitti diye yerle bir edilecek bir calısma degil. yani discovery deki bmw 6 serisi belgeselini izlemişsinizdir ring de ard arda kac tur attırıyolardı hatırlıyosunuzdur. ya da aynısının ford gt için olanı vardı ki gt yi laguna seca da kac tur boyunca sonuna kadar zorladılar acımasızca. ki bu zorlama limitleri yukarı cekme amacı ford un kendi iyiligi için kendi imajları için yani daha kotu bir performansı bu araba kaldırmaz. |
| | |
| | #216 |
Omer mantıken seninle aynı şeyi düşünüyorum... ama dediğim gibi denemeden de bilemeyeceğim.. benim elimde tek bir deneyim var... arkadaşımın s3 ü... körfezde 5 6 tur attı... frenleri cayır cayır yandı gözümüzün önünde kül oldu... ki körfez istanbul parkın kaçta kaçı... ve çıktığın süratler çok az... oysa istanbul parkta 300 den 60 lara düştüğün yer oluyordur.. bilemiyorum o yüzden... |
| | |
| Reklam |
| | #217 | |
| Over 330km/h Kayıt Tarihi: 09-06-2006
Süper bir noktaya değindin. Bir tanıdık abimin arkadaşı F430la gidio birinci tur pisti tanıma amaçlı , ikinci tur bitmiş ve su kaynatmış bunu çok sevdiğim bir abim anlattı arabada oda varmış çünkü. Ayrıca 360 modena sahibi biriyle yaptığım sohbetde istanbul parkta keifli bir haftasonu geçirmişler ardından direk zeytinoğlu ve fermasa baskı balata lastik fln. | |
| | |
| | #218 | |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
aklıma le mans 24 hours arabaları geldi direk düşünün ne kadar dayanıklılar Mesajı son düzenleyen SwiTch : 01-07-2006 - 12:25 | |
| | |
| | #219 | |
| M3-Power Kayıt Tarihi: 01-09-2005 Yaş: 30
Orayada zam geldi, artik 14€ | |
| | |
| | #220 | |
| M3-Power Kayıt Tarihi: 01-09-2005 Yaş: 30
| |
| | |
![]() |