"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #201 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Nürgburgring Nordschleife
Tabii ki avantajlılar, buna itiraz etmem asla zaten ![]() Ki, Porsche yarım ağızla inkar etse de bilinen bir şey var ki 7:28'lik zamanında PCGT Ring'e özel bir setup'a sahipti. Bu tecrübe avantajını öne sürmelerinde en ufak bir şey yok, ama Ring dandik bir pisttir diyenler de mevcut. Kastım onlar dı. Dediğin gibi bir avantajdan ötürü şikayet etmeleri doğal elbet. |
| | |
| | #202 |
Eveet arkadaşlar. Şimdi Ring'e gitmiş olanların yardımını bekliyorum. Sanırım bir tek Arif var aramızda bu şerefe ulaşmış ![]() Yerini haritadan da bakarım elbet, biraz tarif edersen Bir de Ring'e nasıl çıkılıyor. BMW Day falan mı oluyor. Abi ben bir çıkıp 5 tur atmak istiyorum dersem tonla para mı alıyorlar? Boş olduğunda pist öyle çok yüksek bir ücret mi isteniyor ne oluyor. Ring'e çıkma olayını bir anlatırsan sevinirim. |
| | |
| | #203 |
| BMW ///M User/BMW Lover Kayıt Tarihi: 04-04-2005 Şehir: Ankara-Malatya Yaş: 20 Otomobil: CoOoOoOoP :)
Bende geliyorum.
__________________ -Kazım... -Efendim abi? -Mal bul Kazım... |
| | |
| | #204 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
hayırdır ozan bu yaz avrupa gezisi mi var. valla arif oldukca tecrubeli bu konuda o herseyi anlatır heralde tur basına 13 euro idi galiba. ama 5 tur için arabanın ustunde degişiklik lazım bence.
|
| | |
| Reklam |
| | #205 |
| BMW ///M User/BMW Lover Kayıt Tarihi: 04-04-2005 Şehir: Ankara-Malatya Yaş: 20 Otomobil: CoOoOoOoP :)
13 Euro nedir ki? Yanlış olmasın?
__________________ -Kazım... -Efendim abi? -Mal bul Kazım... |
| | |
| | #206 |
olabilir daha da az olabilir 2 turu mu 13 du tam hatırlayamadım 2 turu 24 de olabilir.
|
| | |
| | #207 |
ActiveX orası Türkiye değil ![]() Şu an için ertelenmiş gibi, ben doğumgünümde turlarım diyordum ama Ağustos sonunda falan kaydı sanırım ![]() Arif'i bekliyoruz artık yapacak bir şey yok. Sanırım pek pahalı değil. Değişiklik derken. Sen gazcısın rollcage'in olmalı falan mı diyorlar, yoksa sen araba dayanmaz diye mi diyorsun.. Zaten flying lap atmam yani. İlk turdan sonra beklerim 10-15dk kadar. Anca kendime gelirim zaten ki en iyi ihtimalle bir M3'le misal 10dk'da atsam turu.. 10dk maksimum atak gidemem, çatlarım ![]() Bir de. Araba kiralama işi.. İnternetten baktığım için olsa gerek, saçma sapan fiyatlar var. Almanya'da araba kiralama ucuz falan filan diye duyuyoruz hep, 5günlük 3.20i kirası için 400€ falan diyor. Böyle mi gerçekten fiyatlar? Munchen'den alıp Nuremberg'de teslim etmem buna neden oluyor olabilir m? Geri munchen'e gelsem daha mı ucuz olur? Bir de.. M3 kiralayan şirket yok mu ya? Netten bakmak hata mıdır bu araba kiralama işine.. Arif yetiş ya |
| | |
| | #208 |
ha roll cage degil de dedigim 5 tur ust uste atmak için gercekten iyi lastiklere falan sahip olmaktı. hararet olmaz sanırım ama bence yol lastikleri ust uste 5 orta hızlı gidilen tura dayanmaz gibi. ama sen rahat rahat giderim diyosan sorun olmaz bence de. arif lastikleri yarı slick kullanıyodu sanırım piste cıkacagı zaman. valla ring de kiralık bir m3 ile turlamak hmmm cok harika bişi olurdu yaaa. |
| | |
| | #209 |
Kiralarken tabii Ring Ming demem.. Adam sorarsa da, ne yüzüklerin efendisi yeniden gösterime mi girdi falan derim ![]() M3 bulursam, modeline baglı tabii, Pilot Sport'larla gelirse 5tura dayanır gibi gelior ama dediğim gibi belki son ikisi. Yoksa arka arkaya atmam tur. Continental'ler gelirse hepten işim yaş olabilir.. Tabii asıl sorun kiralik M3 bulmak.. Nasıl olmaz anlamıyorum.. Bulabildiğin en spor araba 2.2L Z4 oldu... Fiyatına da bağlı.. Annemin tam kandırabilirsem eğer Bir de €100dan daha az ise, yarı slick falan alabilirim. Ama ısıtmayı becerebilr miyim, bilhassa önleri, onu hiç bilmiyorum |
| | |
| | #210 |
abi valla sanırım sen izmitte falan turlamıstın ben asfaltın cok cok farklı olacagını sanmıyorum tecrubelisin bi bakıma. ![]() bol bol foto isteriz ona gore bu sayfa cosar insallah bence ara vererek tur atılırsa lastikler bence sorun cıkarmaz sonucta 20 km boyunca sıcak bi hava da dag yollarında sorunsuz surus yapabiliyoruz. |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|