"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
| Montoya'nın Ganassi'ye güveni tam Chip Ganassi Racing'in 2009 için birçok sorun ile karşı karşıya kalmasına rağmen Montoya'nın Ganassi'ye güveni tam. Ganassi'nin sezon başından beri sorunları bitmek bilmiyor. IndyCar'daki başarısının tam tersine NASCAR'da önce sponsor sorunları yaşadı. Franchitti'ye hiç sponsor bulamadıktan sonra bir takımını eksiltti ve Franchitti'ye IndyCar serisi koltuğu verdi. Reed Sorenson da takımdan ayrılacağını açıkladı. Takımın yeni sponsorları Target ve Wrigley's de ancak part-time birlikte çalışacağını açıkladı. Montoya'nın sponsoru Texaco NASCAR'dan ayrıldı. Sezona 3 araç ve 6 sponsorla başlayan Ganassi'nin elinde 2009 için sadece Montoya, Target ve Wrigley's'in part-time sponsorluğu kaldı. Ayrıca ekip şefi karmaşasından sonra performansı yüksek ölçüde düşen Montoya, hala Ganassi'ye sadık olduğunu söyledi; "Takımın IndyCar programı kusursuz olmasına rağmen NASCAR programında birçok değişiklik gerekiyor. Zaten şu anda bunun üzerinde çalışıyoruz. Aslında bu iyi, çünkü şu an iyi olmamamıza rağmen amaçlarımız çok büyük. Chip bunun üzerinde çok çalışıyor. Ama yeterli mi? Hayır. Daha yolumuz var, ancak düğmeye bastık. Birçok değişiklik yolda. Bu hedefleri yakaladığımızda biz de başarılı olacağız. Eğer ona bu kadar sadık olmasaydım, bu kadar inanmasaydım, şu an burada olmazdım." "Franchitti de NASCAR da başarılı olabilirdi. Çünkü gittikçe gelişiyordu. Ona bir şans verildi ve o kendini kanıtladı. Ama IndyCar'da da başarılı olacakları açık. Ganassi'nin IndyCar programı onlar için en iyisi. Son iki senenin Indy 500 ve IRL şampiyonları bir arada. Başarılı olacakları ortada. Bence en önemlisi hayalinizin büyük olması." Montoya Sorenson'un takımdan ayrılması hakkında şunları söyledi; "O iyi düşünüp kendisi için en iyisini yaptı. Ama burada kalıp yardım etmesi daha doğru olurdu. Beni hayal kırıklığına uğrattı. Texaco'nun sezon sonu ayrılacağını biliyoruz. Onlar için bu sadece bir iş ortaklığıydı. Onlar bizim performansımızla fazla ilgilenmediler. Sadece bu spordan ayrılmak istediler. Ben asla endişeli değilim. Çünkü çok Chip çalışıyor." Kod: TurkiyeF1.Com
__________________ ![]() |
| | |
| | #42 |
| Papis, Germain Racing ile Cup serisine adım atıyor Eski Formula 1 pilotlarından Max Papis, 2009'da Germain Racing ile 18 yarışa katılacak. Papis 1995'te 7 F1 yarışına çıkmış ve test pilotluğu yapmıştı. 1996'da Amerika'ya geri dönen Papis CART ve Le Mans'ta yarıştıktan sonra 2008'de NASCAR yol yarışçısı oldu. Papis'in 2009'da ovalde de yarışacağı açıklandı. ![]() İtalyan pilot Germain Racing ile 18 yarışa katılacak.Aracı ise 03 numaralı GEICO sponsorlu Toyota veya Chevrolet olacak.Takımın Nationwide pilotu Mike Wallace'ın ise geleceği belli değil.Wallace da sezonun geri kalan yarışlarına çıkabilir. McCain, New Hampshire yarışını ziyaret edecek Amerika başkan adayı John McCain, New Hampshire yarışını ziyaret edecek ve pistte bir tur atacak. New Hampshire pist yöneticilerinin açıklamasına göre McCain yarışın konuğu olacak ve motorları çalıştırma emrini verecek. ![]() Bunun yanında McCain'in pistte bir tur atması da bekleniyor.Hangi araçla belli olmamasına rağmen Sarah Palin'in ona eşlik edeceği düşünülüyor. Chase pilotları David Letterman'e konuk oldular 12 Chase pilotu bu hafta David Letterman'in gece yarısı şovuna konuk oldular. Şovun en eğlenceli kısmı ise Letterman'in Chase pilotlarına NASCAR pilotu olmanın en iyi yanını sormasıydı. Cevaplar şu şekildeydi... Matt Kenseth: Yüksek benzin fiyatları mı? Bana ne ben ödemiyorum! Kevin Harvick: Kaskını Taco Bell'e götürürsen bedava Guakamole ile doldurmana izin verirler. Jeff Gordon: Yüzücüler gibi her gün traş olmak zorunda değiliz.Yine de neden olmasın? Greg Biffle: Hasselhoff bana şu konuşan arabalardan birini verecek. Tony Stewart: Kazandığım yarışlardan aldığım damalı bayrakları yastık kılıfı yapabiliyorum Jeff Burton: Araba yıkamaya 190 mille girmek gibi havalı birşey yoktur. Denny Hamlin: GPS'li iç çamaşırları! Clint Bowyer: Pardon, ne diyeceğimi unuttum.Jessica Alba'yı düşünüyordum.Ne kadar güzel değil mi? Dale Earnhardt Jr: Zeytinyağı bittiğinde Quaker State hemen yardımıma koşar. Jimmie Johnson: Martinsville, Dover gibi enteresan yerlere gidiyoruz. Carl Edwards: Bence en iyi yanı eski okul arkadaşlarıyla buluşmada "Ne iş yapıyorsun?" sorusunu sormak! Kyle Busch: Yarış bittikten birkaç gün sonra hala titrersiniz. Kod: TurkiyeF1.Com
| | |
| | #43 |
| Yine yağmur, yine Kyle Busch polde Chase'in ilk yarışı olan New Hampshire'da da sıralamalara yağmur damgasını vurdu. Grid, puan durumuna göre hazırlandı ve Kyle Busch yine pol pozisyonuna oturdu. Bu yarış sıralamaları iptal olan 7. yarış oldu.Bu bir rekor. Geçen hafta start alacağı halde yağmur yüzünden yarışa giremeyen Joey Logano, bu hafta 96 numaralı araçta yarışacağı için katılma hakkını elde etti.18 yaşındaki genç pilot ilk startını alacak. Yarışa katılma hakkını kaybedenler ise Tony Raines ve Carl Long. Kod: TurkiyeF1.Com
| | |
| | #44 |
| Biffle kazandı, Edwards ve Johnson eşitlendi, Busch 7 sıra kaybetti Chase'in ilk yarışı New Hampshire'da yapıldı. Greg Biffle sezonun ilk galibiyetini alırken, Carl Edwards ve Jimmie Johnson zirvede eşitlendi, Chase'e şampiyona lideri olarak giren Kyle Busch tam 7 sıra kaybetti. ![]() Sıralamalar yağmur nedeniyle iptal oldu ve Kyle Busch liderliğinde bütün Chase pilotları önde başladı.Ancak Kyle Busch ilk turlarda spin attı ve yarışa veda etmek zorunda kaldı.Bu hatasıyla lider girdiği Chase'de 8. sıraya kadar düştü. Yarışın ilk bölümünü Dale Earnhardt Jr ve Carl Edwards domine etti.Son 100 turda ise Greg Biffle ve Jimmie Johnson birincilik için savaştı.Sonuçta Chase'in ilk yarışını Greg Biffle kazandı. Jimmie Johnson ve Carl Edwards 2. ve 3. sırayı alırken, şampiyona liderliğinde eşitlendiler. Busch dışında sorun yaşayan bir diğer Chase pilotu da Matt Kenseth'di.Kenseth McCumbee'nin spini sonrasında trafiğe karıştı ve yarış dışı kaldı. Chase 1 / 10 Puan Durumu; 1+1Carl Edwards5220 Leader27161220 2+1Jimmie Johnson5220 Leader27441015 3+6Greg Biffle5190 -302721912 4--Dale Earnhardt Jr.5170 -502711914 5+2Jeff Burton5170 -502701513 6--Denny Hamlin5148 -722711915 7+1Tony Stewart5147 -732700914 8-7Kyle Busch5146 -7427281517 9-4Clint Bowyer5137 -832701412 10+1Kevin Harvick5134 -862700613 11-1Jeff Gordon5121 -992720912 12--Matt Kenseth5043 -1772700615 Kod: TurkiyeF1.Com
| | |
| | #45 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
|
oo yaşasın ford kazanmış |
| | |
| | #46 |
| Jeff Gordon, en kötü sezonunu geçiriyor NASCAR deyince akla ilk gelen pilotlardan Jeff Gordon, bu sene formundan büyük ölçüde düştü. Birkaç zafer daha kazanınca NASCAR'ın en çok kazanan pilotu olma ihtimali olan Amerikan pilot, bu sezon bırakın zaferi, ilk 10'a girmekte zorlanıyor. ![]() Gordon 15 yıllık kariyerinde 4 kez şampiyon oldu, 3 kez Chase'e girdi.Ki bu iki Chase sezonunda, eğer normal puanlama olsaydı Gordon 6. şampiyonluğunu dahi kutlayabilirdi.Chevrolet pilotu 81 kez birincilik kürsüsünü ziyaret etti, ki modern zamanların rekoru 84 ile Darrell Waltrip. Ayrıca NASCAR'a 1993'te başlayan Gordon, 1994'ten beri her sezon en az 2 yarış kazandı.Ancak efsane pilot 32 yarıştır kazanamıyor, bu onun için bir rekor. Kod: TurkiyeF1.Com
| | |
| | #47 |
| Chase, Busch için kötü başladı Chase'in daha ilk yarışında, Kyle Busch'un bütün sezon boyunca topladığı avantajlar yok oldu. 26 yarış boyunca sezonu domine eden, 8 zaferle açık ara liderliği götüren Busch, şu anda puanlamada 8. sırada. ![]() Busch sezon başından beri 8 yarış kazandı, 15 kez ilk 5'e, 17 kez ilk 10'a girdi, 18 yarış boyunca şampiyona liderliğini sürdürdü.Ancak New Hampshire'da spin attı, McMurray ile temas yaşadı, ceza aldı ve yarışa veda etmek zorunda kaldı.Sonuçta Chase'e son sırada giren Matt Kenseth ile çok bir farkı kalmadı. Busch aracında sorun olduğu için telsizde ekip şefi Steve Addington ile şiddetli bir biçimde tartıştı.Daha doğrusu Kyle Busch sinir krizi geçirirken, Steve Addington onu sakinleştirmeye çalıştı.Sonuçta Busch spin attı, hiçbir söz söylemeden direk pisti terketti.Busch medyaya hiç konuşmazken Addington şunları söyledi; "Yarış bittiğinde sorunlu parçayı bulduk.Birçok haftadır kullandığımız parçaydı, ve bugün, tam Chase başında kırılmıştı.Aslında Kyle spin attıktan sonra devam edebilseydi pitte bunu halledebilirdik.Ama McMurray'in çarpması herşeyi bitirdi." "Güvenin bana, bırakmayacağız.Son ana kadar yarışacağız.Pazartesi sabahından itibaren çalışmaya başlıyoruz.Bütün hafta aracı kusursuz yapmak için uğraşacağız.Kyle yine kazanacak." Kod: TurkiyeF1.Com
| | |
| | #48 |
| Dover'da Jeff Gordon polde Chase'in 2. yarışı olan Dover'da Jeff Gordon sezonun 3. pole pozisyonunu elde etti. İlk cebin diğer ismi ise Mark Martin. İkinci depte Denny Hamlin ve Kurt Busch, üçüncü cepte ise Greg Biffle ve Clint Bowyer bulunuyor.İlk 12'ye 7 tane Chase pilotu girerken şampiyonanın zirvesinde eşit olan Jimmie Johnson ve Carl Edwards 20 ve 22. sıradalar. Dover'da tam 44 araç sadece 1 saniyenin içinde sıralandı. Chad Chaffin, Johnny Sauter ve pratiklerde kaza yaptıktan sonra aracını tamir edemeyen Stanton Barrett sıralamaları geçemedi. Kod: TurkiyeF1.Com
| | |
| | #49 |
| Yine Nationwide yarışı, yine Busch Dover'da Kyle Busch, Mike Bliss'i geçerek sezonun 8. galibiyetini aldı. Bu Busch'un bu sene aldığı 19. NASCAR zaferi oluyor. Amerikan pilot bu rekoru çoktan egale etmişti. Busch 200 turdan 157'sini domine etti ve kazandı.Amerikan pilot bu sene Part-Time yarışmasına ve sadece istediği yarışlarda yarışmasına rağmen herkesten fazla zafere sahip.Mike Bliss ise şakayla karışık Busch'a yakındı; "Neden yarışmak için bu yarışı seçti ki? Ne güzel kazanacaktım.Keşke bu yarışı da atlasaydı.İkincilik için mutluyum ama ekibim çok çalıştı ve bir birinciliği hakediyorlar." Kod: TurkiyeF1.Com
| | |
| | #50 |
| Charlotte testleri İlk gün - Rekor Katılım, Biffle lider, Speed 2. NASCAR Sprint Cup Charlotte testlerinde ilk günde rekor katılım gerçekleşti. 66 kişi arasından Greg Biffle en iyi süreyi yaparken Scott Speed ilk testinde 2. oldu. abah sezonunda Dale Earnhardt Jr #88B aracıyla 29.566 yaptı.Junior'ı Greg Biffle, Mark Martin, #18B aracıyla süren Kyle Busch ve David Ragan izledi. Öğleden sonra ise gerçekçi zamanlar gelmeye başladı.Greg Biffle 29.094 yaparken ilk testini yapan Scott Speed 29.208'e inmeyi başardı. Chip Ganassi Racing'in Nationwide pilotu Bryan Clauson, Scott Speed, Joey Logano, Brad Coleman, Derrike Cope, Richard Childress Racing'in test pilotu Stephen Leicht ve Hendrick ile yarışacağını açıklayan Brad Keselowski de pistteydi.Speed, Leicht, Clauson ve Keselowski ilk gerçek Cup testlerini gerçekleştirdiler. Dale Earnhardt Jr, Kyle Busch, Chad McCumbee, Kevin Harvick, Ryan Newman, Sam Hornish Jr, David Reutimann, Jeff Burton, Denny Hamlin, Clint Bowyer, Dave Blaney, Juan Pablo Montoya, Tony Raines, Brad Keselowski, Scott Riggs ve Stephen Leicht testlere B araçlarıyla çıktılar. Kod: TurkiyeF1.Com
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|