"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-07-2005 Yaş: 18 |
Sürekli takip eden var mı Nascar'ı ? Hiç ilgimi çekmiyor benim sıkıcı geliyor |
| | |
| | #22 |
| Nefes alma, Efes al! Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Yaş: 23 |
Nesi sıkıcı geliyor?
__________________ ![]() Türkçe KONUŞ! |
| | |
| | #23 |
Heyecan yok, F1 veya ralliyi tercih ederim onun yerine.
|
| | |
| | #24 |
Nasıl heyecan yok? En ciddi kazalar her zaman Nascar'da olur.
| | |
| | #25 |
Abi sonunda Nascar fanatiği yapıcan beni ![]() Nascar yarışlarında kimi destekliyorsun söyle de F1den sonra burda da rakip olmayalım |
| | |
| | #26 |
Alonso olmayana kadar bende birilerini aşırı desteklemiyordum F1'de. Şart değil illa desteklemek. Maksat motorsporları kazansın.
| | |
| | #27 |
ehheheh tabi abi önemli olan motorsporları |
| | |
| | #28 |
| Öss 2009 |
Kazaları hariç ilgimi çekmez
__________________ gökdelenlerden tükürdüm dünyaya ben hayatım boyunca o yüzden kupkuru ağzım bak geçmedi yıllarca |
| | |
| | #29 |
| Nefes alma, Efes al! Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Yaş: 23 | NASCAR 'etnik' pilot arıyor NASCAR CEO'su Brian France, öteden beri hep beyazların hakimi olduğu pilot yelpazesini çeşitlendirmek için aktif bir şekilde siyahî ve İspanyol pilot arayışına girdiklerini açıkladı. "Hedefimiz, sadece beyazları değil, saklı kalmış diğer etnik gruplara mensup efsaneleri bulup onları da spora kazandırmak ve kaliteyi daha da artırmak" diyen France, "Afrika-Amerikalı ve İspanyol pilotlar arıyoruz. Bu program onlar için ciddi bir fırsat niteliğinde" şeklinde konuştu. Halen NASCAR bünyesinde hiç siyahi pilot bulunmamakla beraber, son siyah pilot 2006'da yarışmıştı. NASCAR açıklamasında, bu sporun fanlarının yüzde 20'den fazlasının siyahi ve İspanyol olduğu da vurgulandı. Reuters medya zirvesindeki açıklamalarında bu değişimi gerçekleştirme noktasında kararlı olduklarını ifade eden France, böylece fanların da büyük memnuniyetini kazanacaklarını sözlerine ekledi. Kod: TurkiyeF1.Com
| | |
| | #30 |
| Nefes alma, Efes al! Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Yaş: 23 | Franchitti: 'Montoya beni ikna etti' Dario Franchitti, Juan Pablo Montoya'nın NASCAR'a geçmenin iyi bir fikir olduğu konusunda kendisini ikna ettiğini söyledi. Gelecek yıl NASCAR Sprint Cup'ta mücadele edecek olan İskoç pilot, kararını vermeden önce, takım patronu Chip Ganassi'nin kendisine Montoya ile konuşmasını söylediğini belirtti. ![]() Montoya, 2006 sezonunun ortasından Formula 1'e veda ederek NASCAR serisine gezçmişti. Kolombiyalı pilot daha sonra yaptığı birçok açıklamada da NASCAR'a geçmekten dolayı mutlu olduğunu ve kararından dolayı asla pişman olmadığını ifade etmişti. Franchitti yaptığı açıklamada, "Chip beni çağırdı ve Juan'la görüşmemi söyledi. Juan da beni ikna etti. Eğer bu görüşme işe yaramasaydı onu suçlayacaktım" dedi. IndyCar Series ve Indianapolis 500 şampiyonu olan pilot ayrıca, 2007 şampiyonu olmadan önce seri değiştirmeyi düşündüğünü de söyledi. Franchitti, "Bu kararı şampiyon olmadan önce vermiştim. Indy'den sonra etrafa bakmaya başladım. Bu sırada Chip beni çağırdı. Bu, bugüne kadar yaptığım en zor şeydi. Yarışmak eğlencelidir. Fakat belli bir öğrenme süreci istiyor" dedi. Kod: TurkiyeF1.Com
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|