"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Kime Emanet? | Re: Le Mans(ALMS, LMS, Le Mans 24)
Gecen Cuma American Le Mans yasini izlemeye Mid-Ohio pistine gittim. Aslinda R10'i gormeye gittim kisaca ![]() Degisik bir ortam. IndyCar, Indy Pro, GT3 de ayni gun test surusleri vardi hepsini bir arada gormus oldum. Asagidaki link actigim konu hem resimler hemde videolar var. Amerika Lemans Ohio Ayagi Resimlerim ve Videolarim (56k Uzak Dur!) |
| | |
| | #22 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004 | Re: Le Mans(ALMS, LMS, Le Mans 24) ![]() ![]() ![]() ![]() yarisin sondan 3. dakikasinda efsaneyi alt etti. gercekten de inanilmaz hizli bir arac. overall'da audi 2. ve 3. oldu. |
| | |
| | #23 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004 | Re: Le Mans(ALMS, LMS, Le Mans 24)
1 Dumas/Bernhard (Porsche) 106 laps in 2hrs 45m 36.179s 2 Pirro/Werner (Audi R10 TDI) + 5.948s (1st LM P1) 3 Capello/McNish (Audi R10 TDI) + 17.970s (2nd LM P1) 4 Wallace/Leitzinger (Porsche) + 22.242s 5 Brabham/Johansson (Acura/Honda) + 22.569s 6 Fernandez/Diaz (Acura/Honda) + 23.887s 7 Dyson/Smith (Porsche) 41.513s 8 Bach/Devlin (Lola-Mazda) - 1 lap 9 Maassen/Briscoe (Porsche) - 2 laps 10 O’Connell/Magnussen (Corvette) - 3 laps . . . . |
| | |
| | #24 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21 | Re: Le Mans(ALMS, LMS, Le Mans 24)
hadi canım...... ufff yaa. fia bu adamları neden soğuttu anlamak mumkun değil.
|
| | |
| | #25 |
| Nefes alma, Efes al! Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Yaş: 23 | Re: Le Mans(ALMS, LMS, Le Mans 24) LNT Silverstone'da Zytek'i kullanacak GT pilotları Danny Watts ve Tom Kimber-Smith, bu hafta Silverstone'da yapılacak Le Mans Series yarışında piste sürpriz bir şekilde prototip araçla çıkacak. Team LNT'den daha önce yapılan açıklamada, LMP2 Zytek 07S'nin piste daha ileri bir tarihte çıkacağı açıklanmıştı. ![]() Watts ve Kimber-Smith, bütün sezon boyunca LNT adına GT2 Panoz kullanmıştı. Ancak takım bu aracı artık geri çekerek, Silverstone'dan itibaren, Adrian Fernandez, Robbie Kerr ve Haruki Kurosawa tarafından Le Mans 24 Hours'ta da kullanılan Zytek'i devreye sokuyor. "Bu durum bizim Panoz ile olan yükümlülüklerimizi ve beraberliğimizi etkilemeyecek" diyen LNT yöneticisi Richard Dean, "Bu durum, teknik takımlarımız açısından Silverstone için özel olarak düşünülmüş bir alıştırma niteliğinde. Üstelik bizim her kategoride kazanma potansiyeli olan bir ekibimiz var" şeklinde konuştu. Eski Formula 3 yarış galibi Watts da, bunun birçok prototip yarışının bir başlangıcı olduğu görüşünde. Watts, "Silverstone'da prototip denenecek olması beni heyecanlandırdı. Tom ve ben, hafta sonu bu pistte zafer kazanmak için can atıyoruz" diye konuştu. Kod: TurkiyeF1.Com
__________________ ![]() Türkçe KONUŞ! |
| | |
| | #26 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı | Re: Le Mans(ALMS, LMS, Le Mans 24)
Arkadaslar ben TDI olayını merak ediyorum. Benzinli araçlarla hacimde ne kadar farklılar ? Beygir güçleri nasıl ve audi sanırım tdi ile ciddi başarılar yakalıyor ?
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| | #27 |
| Nefes alma, Efes al! Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Yaş: 23 | Re: Le Mans(ALMS, LMS, Le Mans 24) Le Mans 2008 takvimine geri dönüyor Le Mans pisti, DTM yarışlarına 2008'den itibaren yeniden ev sahipliği yapmaya başlayacak. 2007'de gerçekleşen yarışlarla mukayese edildiğinde, pistin 2008'de 11 'raund'a sahne olacağı tahmin ediliyor. Le Mans yarışının 2006'daki açılışında şahit olunan kalabalık katılımcı kitlesi ise, yarışların en kısa zamanda takvime yeniden dahil olacağının da aslında bir habercisi gibiydi. DTM'in işletme haklarını elinde bulunduran Hans Werner Aufrecht, "DTM'de çok kalabalık bir kitleyi toplayan Le Mans 2006'da tahminen 35 bin insan piste gelmişti. Bu kalabalığı görünce, Le Mans'ın 2008'de yeniden takvime alınmasını gerekli gördük" diye konuştu. Buna göre DTM yarışları ve tarihleri şu şekilde gerçekleşecek: 13 Nisan Hockenheimring 20 Nisan Oschersleben 4 Mayıs Mugello 18 Mayıs Lausitz 29 Haziran Norisring 13 Temmuz Zandvoort 27 Temmuz Nurburgring 31 Ağustos Brands Hatch 21 Eylül Circuit de Catalunya 5 Ekim Le Mans 26 Ekim Hockenheimring Kod: TurkiyeF1.com
__________________ ![]() Türkçe KONUŞ! |
| | |
| | #28 | |
| Nefes alma, Efes al! Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Yaş: 23 | Re: Le Mans(ALMS, LMS, Le Mans 24)
@CrKN Alıntı:
__________________ ![]() Türkçe KONUŞ! | |
| | |
| | #29 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı | Re: Le Mans(ALMS, LMS, Le Mans 24)
cok tesekkurler ibrahim ( )
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| | #30 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21 | Re: Le Mans(ALMS, LMS, Le Mans 24)
Şimdilerde bir düzenleme yaptılar ve dizellerin yakıt deposunu ufalttılar. birde turbo basıncında falan kısıtlama var 1.94 bar olması lazım. 2.94 de olabilir
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|