Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Motorsporları > Pist

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 10-07-2007, 19:08   #11
FA

just717067 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: .
Re: Champ Car

Tutunması için zaten kendini göstermesi lazım. Doornbos gösteremedi, ya da başkaları görmek istemedi.
Alonso F3000'de yarışırken göstermişti kendini 2000 Spa'da. Sonra Minardi'de az pişti direkty Renault'a geçti. Ama şimdi çok az şans tanınıyor böyle şeyler pilotlar. Hamilton, Glock, Piquet gibi pilotlar şanslı işte, çok az tabii. Gerçi Piquet nasıl bilmiyorum ama Glock'un iyi olduğunu düşünüyorum.
En iyisi Champ Car bu 2. sınıf pilotlar için. Ama Sebastian F1'de yarışabilir bence.

Eski 30-08-2007, 13:36   #12
FA

Champ Car'da bu yıl Phoenix yok

Champ Car, 2007 sezonunun finalinde koşulması beklenen Phoenix yarışının iptal edildiğini duyurdu. Bu açıklama, son 5 yılda 4 defa koşulan Mexico City'nin sezonun son yarışı olacağı mânâsına da geliyor. Yarış organizatörleri Dale Jensen ve Bradley Yonover, medya kurumlarına yaptıkları açıklamada, "Bu büyüklükte bir organizasyon için çok ciddi ekonomik destek bulmak zorundasınız. Gerçi dışarıdan bazı sponsorlar bulduk ama bunun için daha büyük anlaşmalar yapmamız gerekiyordu. Açıkçası ekonomik olarak yeteri kadar hazır değiliz" dediler.

Phoenix yarışının iptal edilmesi aynı zamanda, Minardi Team USA'den Robert Doornbos'un, 53 puanla lider durumdaki Newman/Haas/Lanigan Racing'den Sebastien Bourdais'e yetişebilmek için Assen, Surfers Paradise ve Mexico City yarışlarında üstün bir performans sergilemesini gerekli kılıyor.

Kod:
TurkiyeF1.Com

Eski 13-09-2007, 11:32   #13
FA

Servia'nın yerine Meksikalı Martinez

David Martinez, Champ Car sezonunun son iki yarışında görev yapmak üzere Forsythe Championship Racing pilotu oldu. Forsythe adına ilk defa 2006'nın sonunda yarışmaya başlayan Meksikalı pilot, Paul Tracy'nin takım arkadaşı olarak Avustralya ve Mexico City'de Oriol Servia'nın yerine geçecek.

Martinez, konuya ilişkin açıklamasında, "Forsythe Championship Racing ile çalışmakran çok memnunum. Bana Champ Car'da kendiler için yarışma fırsatını ilk olarak geçen sene sundular ve çok iyi geçti. Oldukça iyi bir araç hissi uyandıran DP01'i sürmek için sabırsızlanıyorum. Bu yeni araçla daha önce Sebring'te, Avustralya'ya gitmeden önce bazı testler yapmıştım. Dolayısıyla, çok yabancı değilim" ifadelerini kullandı.

[code]TurkiyeF1.Com[/code9

Eski 18-10-2007, 13:32   #14
FA

RuSPORT sene sonunda ayrılıyor

RuSPORT, Justin Wilson'ın 2008 için herhangi bir yarış gerçekleştirmeden ayrılmasının ardından bu sene sonunda Champ Car'dan çıkmayı planlıyor. Takım adına son 3 yıldır yarışan pilot Wilson, gelecek yıl için de bir sözleşme imzalamıştı.

İngiliz pilot, seride 2008'de de kalabileceğini ancak geleceğinin önümüzdeki birkaç hafta içerisinde şekilleneceğini ifade etti. "Kepenkleri kapatacaklarını ilan ettiler" diyen Wilson, goldcoast.com.au sitesine yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Bu açıklamayı bana ve bütün takıma yaptılar. Önümüzdeki günlerde opsiyonlarımı masaya yatırıp kariyerimi düşünmek zorundayım."

"Açıkçası takımın bu ani kararı beni hayal kırıklığına uğrattı, planlarıma darbe vurdu. Motor sporlarında her an şey olabileceğini kimsenin aklından çıkarmaması gerekiyor, bunu bir kere daha gördük. Yapılacak olan tek şey, yeni ufuklara doğru yelken açmak ve buna göre pozisyon almak."

Kod:
TurkiyeF1.Com

Eski 13-11-2007, 15:06   #15
FA

Bourdais'den duygusal finiş

Sebastien Bourdais, 2008'de yarışacağı Toro Rosso takımına geçmeden önceki son Champ Car yarışını zaferle bitirdi. Seride dördüncü kez üst üste şampiyonluk kazanan Fransız pilot, çıktığı 73 yarıştan 31'ini kazandı. Bourdais, Champ Car serisinde 28 kez pol pozisyonu kazanırken 44 kez podyuma çıktı. 2007'deki 14 yarıştan sekizinde ise podyumun tepesinde yer aldı.

28 yaşındaki Bourdais yarış sonrasında yaptığı açıklamada, "Herkes bugün gerçekten çok duygusal. Ben de öyleyim" dedi.

Bourdais ayrıca, "Gerçekten sonunda veda etmek çok tuhaf, buradaki son yarışım oldu" şeklinde konuştu.

Kod:
TurkiyeF1.com

Eski 13-11-2007, 15:10   #16
TeamRS

OmerRS - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

wilson bile çok iyi iş çıkarıyor orda. f1 bu kadar kolay olmaz.

Eski 13-11-2007, 15:15   #17
FA

Olmaz haklısın ama bu adam özel bir adam. Yani Hamilton'ı bu kadar abarttılar, bu adama neler diyecekler bakalım. Umarım Toro Rosso'da bu saçma kurallar ile harcanmaz. O zaman üzülürüm. İyi bir takımda, bütün şampiyon adaylarının ayağını kaydırır valla.

Eski 13-11-2007, 15:23   #18
TeamRS

OmerRS - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

ya tabi ki çok yetenekli zaten ama işi burdaki kadar kolay olmaz. sadece şampiyonluk için söylemiyorum kendi de tam performansını gösteremeyebilir rekabet içerisinde.

bence gelmesi çok iyi ayrıca. çünkü f1 e her taraftan en iyi pilotlar geldiği zaman çok daha iyi bir mücadele oluyor. biri champ car şampiyonu 3 4 tane gp2 şampiyonu.

ayrıca vettel ile takım arkadaşı olacaklar. iyi bi ikili bence.

Eski 29-11-2007, 00:04   #19
FA

Rocketsports, Negrao'yu test ediyor

Rocketsports Racing, 2008'de birlikte çalışmayı planladığı pilotlara yönelik test sürüşleri kapsamında Alexandre Negrao'yu test ediyor. Geçtiğimiz iki sezon GP2'de mücadele eden Brezilyalı pilot, Houston'da iki gün boyunca Rocketsports'ın test sürüşlerinde boy gösterecek.

Konuya ilişkin olarak gazetecilere açıklamalarda bulunan Negrao, şunları kaydetti: "Bu benim için mükemmel bir fırsat. Paul Gentilozzi ve Rocketsports Racing takımına, kendi araçlarında çalışmak üzere beni davet ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Neler yapabileceğime ve nasıl başarı kazanacağıma ilişkin olarak ileriye yönelik çeşitli planlar yapıyorum."

"Hızlı araçları kullanmak, benim en büyük tutkum. Şimdi bu tutku bana, yeni bir aracı test etme noktasında büyük bir imkân sundu. Böylece pilotaj tecrübemi daha da geliştirmiş olacak, ileriye yönelik yeni imkanlara doğru da yelken açacağım."

Kod:
TurkiyeF1.Com

Eski 29-11-2007, 00:07   #20
FA

Pettit ve Forsythe güçlerini birleştirdi

Jerry Forsythe ve Dan Pettit, 2008 Champ Car Dünya Serisi'nde partner olarak birlikte mücadele edeceklerini açıkladı. Bundan böyle Forsythe/Pettit Racing olarak isimlendirilecek olan takım, Forsythe Şampiyonası Yarışı'nın Indianapolis ayağına da bu şekilde çıkacak. Bununla birlikte Pettit'in Forsythe ile birlikte hareket etme kararı, bir şirketler birleşmesi olarak da yorumlanıyor.

Champ Car World Series'in ortaklarından Forsythe, konuya ilişkin açıklamasında şunları kaydetti: "Forsythe Championship Racing ile RuSPORT Racing arasındaki bu birlikteliği ilan etmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Biliyorum ki Dan ve ben aynı gayeyi paylaşıyoruz. Bu gaye de, ne pahasına olursa olsun şampiyonayı elde etmek. Güçlerimizi birleştirmemiz, bu hedefi daha kolay ulaşılabilir kılacak. Forsythe/Pettit Racing'in 2008'de, hiç olmadığı kadar başarılı olacağına inanıyorum."

Yine aynı şekilde Champ Car World Series'in ortaklarından olan Pettit ise, birleşmeye yönelik olarak, "Jerry Forsythe ile ortaklık kurmuş olmamız sebebiyle heyecanlıyım. Forsythe ekibinin tamamı, profesyonel yarışta ve üst seviyelerde mücadele etme noktasında son derece tecrübeli. İnanıyorum ki bu birliktelik bize yeni bir soluk kazandıracak, yeni başarılara götürecek" dedi.

Kod:
TurkiyeF1.Com

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları