"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21 | British Touring Car Championship (BTCC)
Özellikle Super Touring yıllarındaki inanılmaz mucadele üzerine uzun uzun konuşulcak malzeme veren bir seri. http://www.btcc.net/html/home.php http://www.supertouring.co.uk/default.htm Bu da 94 Knockhill Yarışı Tarquini'nin kaza yaptığı yarış. Mesajı son düzenleyen OmerRS : 25-09-2007 - 23:47. |
| | |
| | #2 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004 | Re: British Touring Car Championship (BTCC)
Daha ilk dakikalarında dediydim içimnde, adam yıllardır aynıymış, hairpin döve döve gidiyor. Müstahakmış iyi olmuş. ![]() Koşturmuş bir de pistin dışıne ehehaha.. Lakin o zamanlar çok daha güzeldi tabii yarışlar. Opel, Renault, Peugeot, Ford, BMW, Alfa, Volvo falan süper... Araçlarda böyle sınırlamalar yok, mis gibi.. Şimdi pist yarışı yapıyorlar, İngiliz üretici yok... |
| | |
| | #3 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21 | Re: British Touring Car Championship (BTCC)
Bu yıllar süper ya. fırsat bulduğumda istatistikleri fotoğrafları ve video ları koymaya çalışıcam.
|
| | |
| | #4 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21 | Re: British Touring Car Championship (BTCC)
89 92 silverstone 98 silverstone Mesajı son düzenleyen OmerRS : 02-09-2007 - 17:05. |
| | |
| | #5 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 23 Otomobil: . | Re: British Touring Car Championship (BTCC) Silverstone 2008'de yeniden BTCC'de Silverstone, bir yıllık aradan sonra yeniden 2008 takviminde yer alacak. Pist, 2006'da ağırladığı kalabalık izleyici kitlelerine rağmen 2007 takviminde yer alamamıştı. Serinin 10 raund olarak koşulacağı 2008'de Silverstone, yarışlara yalnızca bir kere ev sahipliği yapacak. Bu arada BTCC, önümüzdeki sezon 50. ![]() Kuruluş yıl dönümünü kutlayacak. Sezon finali ise, serinin ilk sezonunun ilk yarışının yapıldığı yer olan Brands Hatch Grand Prix'sinde gerçekleşecek. BTCC başkanı Alan Gow, konuya ilişkin olarak şöyle konuştu: "Silverstone'un geri dönecek olması beni sevindirdi. Böylece Rockingham bundan önceki etkinlikte görülen muhteşem tablosuyla yeniden karşımıza çıkacak. Bu da demek oluyor ki, İngiltere'nin bütün pistleri, yarım yüzyıllık geçmişimizi kutlayacağımız sezonda bize dahil oluyor." 2008 Takvimi: Brands Hatch 30 Mart Rockingham 13 Nisan Donington Park 4 Mayıs Thruxton 18 Mayıs Croft 1 Haziran Oulton Park 13 Temmuz Snetterton 27 Temmuz Knockhill 17 Ağustos Silverstone 31 Ağustos Brands Hatch 21 Eylül Kod: TurkiyeF1.Com
__________________ Türkçe KONUŞ! ![]() |
| | |
| | #6 |
yalnız btcc izlemesi wtcc den ya da herhangi bir touring car yarışından çok daha keyifli oluyor. her ne kadar super2000 ler beni açmasa da araçlar baya hızlandı.
|
| | |
| | #7 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21 | Re: British Touring Car Championship (BTCC) |
| | |
| | #8 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 23 Otomobil: . | Re: British Touring Car Championship (BTCC)
Ya bunu pek takip edemiyorum. Monteiro burda mı?
| | |
| | #9 |
monteiro wtcc de yarıştı bi ara sanırım btcc de de yarıştı bikaç yarış. erkut kızılırmak yarışıyor şu anda burda. |
| | |
| | #10 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 23 Otomobil: . | Re: British Touring Car Championship (BTCC)
Hım, bir yarış gördüm, fena gitmiyordu. Ama sanırım Seat'taydı. Seat biraz geride kalıyor.
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|