"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 01-05-2004 Yaş: 26
| Rally Japan
Japonya'da Hirvonen güldü Dünya Ralli Şamipyonası'nın sondan üçüncü yarışı olan Japonya Rallisi'ni Ford pilotu Mikko Hirvonen kazandı. Şampiyona lideri pilotu Marcus Grönholm'ün 1. gün, ikinci sıradaki Sebastien Loeb'ün ise ikinci gün kaza yaparak yarış dışı kalmasıyla zirvede değişiklik olmadı. Dünya Ralli Şampiyonası'nın sondan üçüncü yarışı Japonya Rallisi'nde zafere Ford'un Fin pilotu Mikko Hirvonen ulaştı. Kazaların damga vurduğu yarışta finişe en yakın rakibinin 37 saniye önünde ulaşan Hirvonen, bu sezonki ikinci kariyerinin ise 3. galibiyetini aldı. Fin pilot, bu sezon daha önce Norveç Rallisi'nde zafere ulaşmıştı. Hirvonen'in ardından Citroen'in İspanyol pilotu Daniel Sordo ikinci olurken bir başka Ford pilotu Henning Solberg üçüncü sırayı aldı. Rallinin ilk gününde şampiyona lideri Fin Marcus Grönholm ağaca çarparak, klasman ikincisi Fransız Sebastien Löeb de çamura gömülerek yarışı bırakmak zorunda kalmıştı. Bu sonuçların ardından Grönholm, son iki yarışa 104 puanla liderliğini koruyarak girecek. 100 puanlı Loeb ikinci yer alırken Japonya Rallisi'nin galibi Hirvonen 84 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Dünya Ralli Şampiyonası'nda sezon, İrlanda ve İngiltere yarışlarının ardından sona erecek. 1. Mikko Hirvonen Ford 3: 23: 57 2. Daniel Sordo Citroen +00:37 3. Henning Solberg Ford +04:33 4. Matthew Wilson Ford +06:37 5. Luis Perez Companc Ford +06:40 6. Manfred Stohl Citroen +07:04 7. Federico Villagra Ford +11:15 8. Gabriel Pozzo Mitsubishi +20:40 Kaynak:Ntvspor
__________________ Would you choose water over wine Hold the wheel and drive |
| | |
| | #2 |
| Re: Rally Japan
Subarulara ne olduğunu izleyen var mı bu arada uyku ağır bastırmıştı göremedim ![]() Çok süper bir yarış oldu ama ilk gün gronholm 2. gün loeb'in hata yapıp yoldan çıkmaları ikisine de çok şaşırdım..wrc iyiye gitmiyor bunu da ekliyim ilk 8'e bakıyorsunuz hiç biri bir Colin Mcrae, bir Tommi Makinen, bir Carlos Sainz değil halkla ilişkilerin çalışması lazım biraz yeni yıldızlar ve hatta yeni takımlar görmeliyiz derim..
| | |
| | #3 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
ya açtım takip ediyorum marcus un zamanı gelmeyince dondum kaldım. hiç bakmıyodum sonra bi napmışlar diye bakarken loeb ün de yarış dışı kalması havalara uçurdu. büyük şans yani. burada marcus un 1. olması lazımdı 4 puan daha açacaktı arayı ama olmadı napalım artık. subarular da teker teker kaza yaptılar abi. japonlar haylkırıklığına uğramış olmalı. |
| | |
| | #4 |
ciddi ciddi üzülmeye başlıyorum artık subaru'ya keşke eskisi gibi rekabet edebilseler bi citroen bi ford bi subaru kazansa mesela..çok olumlu bir temenni oldu sanırım
| | |
| | #5 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
| Re: Rally Japan Japonya Rallisi'nin galibi Hirvonen Ford pilotu Mikko Hirvonen, Dünya Ralli Şampiyonası'nın Japonya ayağında esaslı rakipleri Sebastien Loeb ve Jari-Matti Latvala'nın yaşadığı talihsizlikler neticesinde liderliği ele geçirerek birinci oldu. Loeb ve Latvala'nın karşılaştıkları problemler, Dani Sordo ve Henning Solberg'in sırasıyla ikinci ve üçüncü pozisyonları ele geçirmelerine de yol açtı. "Bu hafta sonu son derece zor geçti" diyen Hirvonen, "Buraya gelirken aklımdaki tek düşünce, bu savaşta Sebastien'e karşı Marcus'a yardımcı olabilmekti. Bu da gerçekleşti. Şimdi Marcus'tan bana bir şeyler ısmarlamasını bekliyorum" şeklinde konuştu. Yarış esnasında birçok WRC aracının çeşitli problemere maruz kalmasına rağmen, Japon pilot Katsuhiko Taguchi Group N Mitsubishi ile sekizinci sırada yer almayı başardı. Onun ardından ise Production WRC liderleri Gabriel Pozzo ve Armindo Araujo geldi. 1. Hirvonen Ford 3s23:57.6 2. Sordo Citroen + 37.4 3. H Solberg Ford + 4:33.7 4. Wilson Ford + 6:37.9 5. Perez Companc Ford + 6:40.4 6. Stohl Citroen + 7:04.3 7. Villagra Ford + 11:15.3 8. Taguchi Mitsubishi + 20:44.6 9. Pozzo Mitsubishi + 21:53.0 10. Araujo Mitsubishi + 24:13.5 Kod: TurkiyeF1.Com
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|