"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 23 Otomobil: . | Loeb ilk beşe şartlandı
Sebastien Loeb, şampiyonluğu garantilemek için Galler Rallisi'ni ilk beşte bitirmeye hazır olduğunu söyledi. Sezonun son yarışına Ford pilotu Marcus Gronholm'ün 6 puan önünde başlayacak olan Loeb, dördüncü şampiyonluğunu ilan etmek için yarışı ilk beşte bitirmesi yeterli olacak. İngiltere'de bugüne kadar hiç kazanamayan Citroen pilot, geçtiğimiz yılki yarışı da kaçırmıştı. Ancak Loeb bunların hiçbir şekilde kendine olan güvenini etkilemediğini kaydetti. Sezonun son yarışında podyumun tepesine çıkmak istediğini ancak aksi olduğu takdirde de bunun şampiyonluğa değeceğini ifade etti. Loeb, "Şu an 6 puan öndeyiz. Her ne pahasına olursa olsun kazanmamız gerekiyor düşüncesinde değiliz. Marcus kazanırsa ve benim en kötü ihtimalle beşinci olmam gerekiyor. Böylece puanlarımız eşitlenecek ancak en çok kazandığımız için şampiyonluk bizim olacak" dedi. Bu nedenle şampiyonluğu garantileyecek bir hıza sahip olmalarının yeterli olacağını kaydeden Loeb, büyük bir sürpriz olmadıkça dördüncü şampiyonluğuna imza atacağını söyledi. Fransız pilot, "Galler Rallisi bizim için hiçbir zaman iyi geçmedi. 2006'da yarışa başlayamadık bile. Bununla birlikte etaplar son yıllarda çok fazla değişmedi. O yüzden geçen sene olmayışımızın bir sorun olmayacağını umuyorum" dedi. Kod: TurkiyeF1.Com
__________________ Türkçe KONUŞ! ![]() |
| | |
| | #2 |
| Tamed Racing Driver Kayıt Tarihi: 17-09-2006 |
dualarımız Marcus la
__________________ |
| | |
| | #3 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21 |
Yahu şans artık napalım. Marcus elleriyle hediye etti. Markalar şampiyonluğunu aldık hiç değilse.
|
| | |
| | #4 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 23 Otomobil: . |
İlk 5'e şartlanmak ve Loeb? Çok alakasız iki şey gibi duruyor. Adam en kötü 2. olur zaten.
__________________ Türkçe KONUŞ! ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|