"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
| İrlanda Rallisi'nin lideri Loeb
Sebastien Loeb, Marcus Gronholm'ün yarış dışı kalmasından istifade ederek İrlanda Rallisi'nde liderliği ele geçirdi ve şampiyonada ciddi bir avantaj yakaladı. Mevcut dünya şampiyonu pilot, en büyük rakibi Gronholm'ü 4 puan gerisinden izliyor. Bu sonucun tesiriyle pilot, önümüzdeki hafta düzenlenecek İngiltere Rallisi'ne daha büyük ümitlerle çıkacak. "Aracın tek problemi, onu yolda rahatça tutamamak" diyen Loeb, "Etrafta o kadar çok iftira ve yalan-dolan haber var ki, dikkate almıyorum. Moralimi yüksek tutmaya gayret ediyorum. En ufak bir gevşeklik ya da motivasyon eksikliği hazin sonuçlara yol açabilir" şeklinde konuştu. Sordo'nun ikinci olduğu yarışta, Stobart Ford'dan Jari-Matti Latvala üçüncü sırada yer aldı. SS7'nin ardından pozisyonlar şu şekilde belirdi: 1. Loeb Citroen 1s07:50.9 2. Sordo Citroen + 6.8 3. Latvala Ford + 1:11.6 4. Hirvonen Ford + 1:11.8 5. P Solberg Subaru + 1:51.3 6. H Solberg Ford + 2:08.4 7. Wilks Subaru + 2:52.5 8. Stohl Citroen + 3:13.2 9. Wilson Ford + 4:38.5 10. McNulty Subaru + 5:20.5 Kod: TurkiyeF1.Com
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 01-05-2004 Yaş: 26
|
Marcus kötü çaktı duvara cidden kısa süreli bir hafıza kaybı yaşadığı söylendi tvde geçmiş olsun diyelim sonuçta sağlığı daha önemli şampiyonluktan..
__________________ Would you choose water over wine Hold the wheel and drive |
| | |
| | #3 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
|
ya dün öyle kötü bi haber oldu ki benim için wrc haberi bile duymak istemiyorum.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|