"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
| Almanya Rallisi
Almanya Rallisi’ni SEBASTIEN LOEB kazandı ![]() Almanya Rallisi’nin sondan bir önceki etabı Dhrontal’da François Duval ile Marcus Gronholm arasındaki genel klasman ikinciliği mücadelesi doruk noktasına ulaştı. 11.14 kilometrelik Dhrontal özel etabını ikinci sırada kalan Marcus Gronholm’ün 3.8 saniye önünde tamamlayarak en iyi zamanla bitiren Duval böylece günün dördüncü özel etabını da kazanmış oldu. Bu sonuçla genel klasmanda ikili arasındaki fark 5.6 saniyeye iniyordu. Sebastien Loeb etabı Gronholm’ün 3.8 saniye gerisinde üçüncü sırada tamamladı ve altıncı Almanya zaferi için önünde sadece bir özel etap kaldı. Bu özel etapta dördüncü zamanı yapan Petter Solberg’in genel klasmanda altıncı olma mücadelesi Subaru pilotunun servisten geç ayrıldığı için aldığı 10 saniye zaman cezasına rağmen gerçekleşti. Norveçli pilot şimdi genel klasmanda beşinci sıradaki Jan Kopecky’nin 16.2 saniye gerisinde. Latvala etabı beşinci sırada tamamlayan Kopecky’nin 2.8 saniye arkasında altıncı sırada finişe ulaştı. Mikko Hirvonen etabı yedinci sırada tamamladı, ama genel klasmandaki dördüncülüğünü korudu. Etabın sekizinci zamanını Ford Focus WRC ile Guy Wilks yaptı. Bu özel etaba genel klasmanda dördüncü sırada başlayan Citroen Xsara pilotu Toni Gardemeister otomobilinin lastiği patlayınca yedinci sıraya geriledi. Gardemeister’in otomobilinde başka hasar olup olmadığı henüz bilinmiyor. SON ÖZEL ETAPTA DA EN İYİ ZAMANI DUVAL YAPTI Almanya Rallisi’nin son özel etabı Moselwein’i de en iyi zamanla bitiren Francois Duval ralliyi ikinci sırada tamamladı. Son özel etaba 5.6 saniye farkla genel klasmanda ikinci sırada başlayan Gronholm Focus WRC’si ile yol dışına çıktı ve otomobilinin arkasını çarparak süspansiyonuna ciddi bir zarar verdi. Otomobilindeki hasara rağmen etabı tamamlamayı başaran Gronholm genel klasmanda dördüncü sıraya geriledi. Gronholm’ün süspansiyonu hasarlı otomobilini servise götürüp götüremeyeceği henüz belli değil. Petter Solberg etabın 9. kilometresinde duran bir ineğe otomobiliyle çarpmamak için yoldan çıkıp zaman kaybetmiş olmasına rağmen etabı ikinci sırada tamamladı, ama bu zamanı genel klasmanda beşinci sıradaki Kopecky’yi geçmesine yetmedi ve ralliyi altıncı sırada tamamladı. Sebastien Loeb etabı üçüncü sırada tamamladı ve Almanya Rallisi’ni altıncı kez kazandı. Loeb, ralliyi ikinci sıradaki Duval’in 20.3 saniye önünde tamamladı. Toni Gardemeister son özel etabı dördüncü ve ralliyi yedinci sırada tamamladı. Mikko Hirvonen etabı beşinci sırada tamamladı ve Gronholm’ün bu özel etapta sorun yaşamasının ardından genel klasmanda üçüncü sıraya yükseldi. Jari-Matti Latvala rallinin son özel etabını altıncı sırada tamamladı ve rallyi sekizinci sırada bitirerek kariyerinin ilk asfalt ralli puanını aldı. Jan Kopecky Skoda Fabia WRC ile son özel etabı yedinci sırada ve ralliyi ise beşinci sırada tamamladı. |
| | |
| | #2 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
| Re: Almanya Rallisi
2008'de gelicek mi aceba ?? Zamanlaması güzel yapılırsa artık izleyicisi artacaktır diye düşünüyorum.
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| | #3 |
türkiye rallisi mi? valla gelse bile ben pek birsey beklemiyorum. antalya halkı çok ilgisiz ve alakasız bu spora. ankaradan kalkıp gittiğine pişman edebiliyor organizatörler |
| | |
| | #4 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
şöyle izmitte falan yapsalar ne kadar hoş olucak yaw :S adamların şehrine kadar geliyo bu güzellikler bi kalkıp gitmiyolar şaşıyorum ![]() iyi bi takvim düzenlemesiyle gelebilir bence. tarihe göre çok değişir katılım. inşallah tekrar gelir.. :/
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| | #5 |
değişmeli olarak düzenlenecek diye biliyorum. 2007 de yok 8 de var 9 da yok gibi konuşuluyordu.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|