"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 19-08-2004 Yaş: 29 | Doğa Gezisi (Amatör Off-Road)
Arkadaşlar Merhaba, Geçtiğimiz günlerde off-road ve doğaya olan ilgimden bir LADA NİVA aldım ve önce yürüyen aksam sonra kaporta işlerini yaptırdım. Eskiden bir frontera kullanıyor ve mümkün olduğunca sahildi plajdı kullanıyordum. Şimdi günlük yaşamda kullanmadığım ve sadece doğa ve offroad amacıyla aracım var ama hiç organizasyona filan katılamıyorum. Böyle doğada topluca yapılan organizasyonlar filan varsa katılmak isterim. Nereden bilgi alabilirim. Yabancılarda green laning denilen veya offroad camping filan.. |
| | |
| | #2 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 10-03-2007 Yaş: 15 | Re: Doğa Gezisi (Amatör Off-Road)
usta bizde önceden lada niva vardı 1600 model askeri yeşil varya manyak araba yaw arabayla nerelere gittik en zor yerlerden geçtik hatta bi olay anlatim araba park edicek yer olmadımı arabalarım arasında az aralıklar olurdu bizim arabanın girdiği yerden girerdik sonrada yanlama park ederdik yamaçlarda filan millet gelirdi bakar ağzı açık kalır giderdi inip çıkmadıgı yer yoktur lada niva nın Rusyanın girişinde var zaten asmışlar havaya |
| | |
| | #3 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004 | Re: Doğa Gezisi (Amatör Off-Road)
Offroad klupleri boyle organizasyonlar düzenliyorlar... İst. şubesini araştır isterden onlar yapıyorlar... http://www.isoff.org.tr/ http://www.isoff.org.tr/content.asp?ctID=45&RecID=429 Mesela daha önce yaptıkları bir ogranizasyon...
__________________ Team VW |
| | |
| | #4 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 16-03-2007 | Re: Doğa Gezisi (Amatör Off-Road)
ArkadaŞim TÜrkİye Offroad KulÜbÜne Üye Olacan Orda Aktİvİteler Var GÜcÜn Yeterse Katilirsin Ve Bu Gezİler Genelde Reklam Öncelİklİ Yanİ Anlayacan Yenİ BaŞlayana Yardimci Olan Yok
|
| | |
| | #5 |
| veritas lux mea Kayıt Tarihi: 12-08-2004 | Re: Doğa Gezisi (Amatör Off-Road) |
| | |
| | #6 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 17-05-2004 Yaş: 6 | Re: Doğa Gezisi (Amatör Off-Road)
isoff a gelip bizimle tanısabılırsın. en basit her 4x4 ün girebilecegi veya çok ıyı yapılmıs aracların girebilecegi geziler organıze ediyoruz. Gelip bizi tanıyıp gezilere üye olmadan tanıyana ve memnun kalana kadar katılabılırsın. Tanısana kadar gelecegın 2-3 geziye kimse üyelik sormaycaktır. Geziler tamamen ücretsiz . Klub üyelğii ücretli ve bilgiler internet sitesinde var. Yeni gelen kişilere hep yardımcı oldu ve olmayade devam ediyoruz. 24-25 haziranda belgrad oramında baba cocuk kampımız var beklerız |
| | |
| | #7 | |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 16-03-2007 | Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|