"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 10-03-2007 Yaş: 15 | Re: Nasil Drift Yapilir?? USTA HARİKAYDI YAW:d PAYLAŞIM İÇİN SAOL
|
| |
| | #22 |
| TeamMVP | Re: Nasil Drift Yapilir?? Arkadaslar>> yeni drift'i deniyenler, once "footwork" dedigimiz pedal kabiliyeti cok super olmasi lazim, o yuzden ve guvenlik icin, yeni baslayanlar, el frenini sakin kullanmayin, allah korusun, bizim burda cok hastenelik olanlar var (bilmiyen adam 400beygir 50,000 dolarlik Skyline gts-t ile, 70 ile viraja giriyo, el frenini cekip ve kendini de hastanelik edio, arabada rezil oluyo, cok burda yaygin walla . Neyse bizim powerout yada powerover drifting dedigimiz, yeni basliyanlar icin daha kolay, viraja grip apexden sonra, cikisi burun gordugu anda gaza son gucle basmak ve arka tekerleklerde traction kaybetmek daha kolay ve daha guvenli. Ve zaten pedal kabiliyeti olmayan adamin konsantiresi cok cabuk bozulur, el frenini cekmege calismak, bu konsantireyi cok cabuk bozar. (kucuken bisiklet surmeyi ogrenirken pedallara bakarak onunu gormeyen ve cok dusen arkadaslarimiz vardir.. ) buda onun gibi,o yuzden her seyi yavas yavas ogrenelim arkadaslar, pekistirerek super driftci olur herkes. bunu yapmayanlar, bir film izleyip sifir cekenler kendilerini driftci saniyolar ve kendi guvenliklerini riske atiyolar. Drift Bible'da super bir egitici bir film, elinize gecerse bir 10 kez izleyin yorumlarinizi bekliyorum..
__________________ ![]() TEAM ModifiyemVirtualPowers Mesajı son düzenleyen NitrousExpress : 12-03-2007 - 10:25. |
| |
| | #23 | |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified | Re: Nasil Drift Yapilir?? Alıntı:
her yemekten sonra izleyin gibi olms ama haklısın bu arada noldu benim siparis | |
| |
| | #24 |
| ^^Hyundai Team^^ Kayıt Tarihi: 22-02-2007 | Re: Nasil Drift Yapilir?? arabaya yazık yaws bı lastık 130 ylt yaawss |
| |
| | #25 |
| Member Kayıt Tarihi: 09-05-2004 Yaş: 26 | Re: Nasil Drift Yapilir?? Konu drift oldumu geyikçiside çok oluyor.Anlamış değilim bunu henüz
__________________ Dirif sipek |
| |
| | #26 |
| HrdTnr !!!!!! Kayıt Tarihi: 18-03-2007 Şehir: İst-Tokyo Yaş: 20 Otomobil: Caravelle(32 gün sonra kavuşcam inş ;)) | yurdum insanı işte. Bi videoyla kapar işi ![]() ![]()
__________________ Yafruşuummm gel arrtıq yhaaaaa ![]() ![]() |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|