"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #81 | |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
| Re: Drift eğitimi?? Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #82 |
| Russian Girls Fan | Re: Drift eğitimi??
cesaret bilgi teknik ve reflex işi...
__________________ |
| | |
| | #85 |
| Ace | Re: Drift eğitimi??
yetenek birinci planda tabiki... ama ikinci olarak aracın gücü çok önemli... 3. olarak ayarlar... rally cileri bu gruplara sokmamak lazım onlar her zaman her koşulda her araçla yanlamayı ve yanlarken zaman kazanmayı beceren tek grup bence...
__________________ Siz bilirsiniz |
| | |
| | #86 | |
| charlie_brown | Re: Drift eğitimi?? Alıntı:
bende ukalalık etmek istemem tabiki herkes istediğini beğenmeme hakkına sahiptir ama araç düşük sürette kayabilmiş dediğin yer bir go-kart pisti ve inan insanlar 2m lik go kartı o virajda döndüremiyorlar, ayrıca shift lock yaparken şanzımanı veya herhangi bi şeyi kıranı da duymadım görmedim, uzun zamandır kullanıyorum baskı balatamda bi sıkıntı dahi yok. neyse daha fazla tartışma durumuna getirmek istemiyorum, tr'de düzgün drift videosu izlemedim daha, varsa güzel bişeyler yapmaya çalışan insanlar elimden geldiği kadar destek olmaya çalışırım. | |
| | |
| | #87 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Drift eğitimi??
2'den 1'e biraz biraz daha yumuşak çekerek başlamak dersen shift lock zararsızdır derim bende evet. Sanırım biraz anlaşamadık. ben 80'le giderken 2'ye ok sert çekmekten bahsettim mesela shift lock diyince, işte o zaman zararlı olur. Biraz bu tarz konularda anlaşamadık, sen daha çok Türkiyenin gerçekliğinden bahsettin bende ütopik yazdım. Lastik ve yol durumu tabii ki önemli. Ama burda her zaman normal pist koşulundan ve olası durumda feintten spine sarmayacak tutunan lastikler üzerine konuştuk hep. Ayrıca. Power Drift kaymanın sürekli halidir diye geçiştirilmeli mi sence? Senin videonla ilgili konuşmuyorum da. Şimdi virajın ortasında olsun adi çıkışı değil, araç kaymaya başlasa, çıkışta da biraz kayıp gitse sence buna drift demeli miyiz, yokas drift denemesi mi demeliyiz? |
| | |
| | #88 |
| charlie_brown | Re: Drift eğitimi??
arkadaşım ben kendi linkime zaten 'bu kendi denemem' diye yazdım youtubeda da 'trying to drift at go-kart land yazıyor' o yüzden drift denemesi demek daha mantıklı. ikimizde de camber ve maximumlock kitli güzel setuplı birer s14 olsaydı bu konuda tartışmaya devam etmek isterdim fakat şu koşullarda yazdığın yazılar bana bir konuyu tartışmaktansa sadece 'kim daha çok biliyor' şeklinde yazılar gibi geliyor. ütopik yazdığını zaten kendinde söylemişsin. daha öncede söylediğim gibi eğer bu konuda bişeyler yapmaya çalışan insanlar varsa elimden geldiği kadar destek olmaya çalışırım. ama daha fazla bu konuya msj atmıycam. |
| | |
| | #89 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Drift eğitimi??
Niye sinir yaptın ki şimdi? Konuda drift eğitimi diyor, drift nedir nasıldır diye konuşuluyor. Sen yarışma olarak gör istersen de ben neden driftle ilgili bildiğimi konuşmayayım? Hani "superior" u tartışmak için driftsetup'lı araçlar mı olması lazım? TR şartlarında ne yapmak lazım nasıl olur diye soran olursa ben de elimden geldiğince bu konuda konuşurum yardım etmeye çalışırım bilgim dahilinde. Zamanında milletin bir tarafıyla güldüğü Şahin'le Drift anlatan bir yazı da yazmıştım ben. Şimdi ondan mı bahsediyoruz peki nedir yani LSD lazımdır dememin nesi yanlış? Mesajı son düzenleyen thekillingroad : 05-11-2006 - 16:10 |
| | |
| | #90 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 03-11-2006
| Re: Drift eğitimi?? Cesaret işi |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|