"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #151 |
| RS Kayıt Tarihi: 22-02-2007 Yaş: 27 | Re: Drift eğitimi?? lastik eritmek için ...şaka bi yanada şehir içinde yanlamalar pek sık oluo ama drifti yaşamak pist hariç şehir içinde yapmak pekte kolay olmuo...
|
| | |
| | #152 |
| Member Kayıt Tarihi: 09-05-2004 Yaş: 26 | Re: Drift eğitimi?? Otomobil kullanmanın en ekstrem yolu olduğu için.Şöför tüm becerisini kullanmak zorunda olduğundan heycan,stress ve hırsı aynı anda yaşar.İzleyenlerede görebilecekleri en estetik görüntüleri sunar.
__________________ Dirif sipek |
| | |
| | #153 | |
| CLT | Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #154 |
| Member Kayıt Tarihi: 09-05-2004 Yaş: 26 | Re: Drift eğitimi??
50 tane forum var artık Eskisi gibi değil piyasa .
__________________ Dirif sipek |
| | |
| | #155 |
| CLT | Re: Drift eğitimi??
bak seeen imzadan anlaşıldı durum, driftturk değilde trdrifte bi bak ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #157 |
| CLT | Re: Drift eğitimi??
benm imzamdaki gibi
__________________ |
| | |
| | #158 |
| HrdTnr !!!!!! Kayıt Tarihi: 18-03-2007 Şehir: İst-Tokyo Yaş: 20 Otomobil: 89C (Başakşehir d.k.- Taksim)/// 98H(Başakşehir-Bakırköy) ;) |
Eğitim şart ![]() ![]() ![]() Drift dediimiz olayın olayın özü hissiyattır. aracın her hareketini her tepkimesini oluş anından önce bilebilmektir. Ama yurdum insanına sor ondan iisi yoqtur bu işte. Kazama mübarek.:P Mesela şu video paylaşımı yapılan sitelere baqyosunuz en basitinden bi makas olayını adam doğa üstü bişimiş gibi anlata anlata bitiremio. Ve nkadar ilginçtirki makas dedii videoda "şerit deiştirmece"den başka bişi diil.Adam 3 tane arabanın olduu yolda bi saa gidio bide sola al sana makas.... Drift demeye dilim varmıyo bile. süper drift diyo, açıosun bi hevesle e nooldu!!! Sadece donut yapyo idiot haberi yoq. Dift otomobil sporlarının içinde konsantrasyonun kendini en gerekli ve fazlaca hissettirdii biyerdedir. Bu işe fazlaca zamanını ve en önemlisi(asıl koyanda bu) gdince bi türlü geri gelemiyen sağlıını bağlayan biri olarak tavsiyem: her aracın farklı bi üretim maksadı olduunu ve araçtan ziyade sizin donanımınızın drift vs olaylara uygun olup olmadıını bilmeniz. Limitlerinizi siz bilin. Zorlamaya gelmiyceinide ben söööliim
__________________ obaaaa ... |
| | |
| | #159 |
| CLT |
konuyu 2006 da açmisim , okudum tum sayfalari tekrar ne anilar geçmis hehe
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|