"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #141 | |
| clthouse.com exotic cars! | Alıntı:
e zaten bizdeki drift hevesi ne oyundan nede filmden geldi onlar sadece süsledi heeyt be ne konuştum hueheuheu ![]()
__________________ | |
| | |
| | #142 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 08-02-2007
| Re: Drift eğitimi??
ya çok zevkli oluyo be kardeşim ddiğin gibi ""bizdeki drift hevesi ne oyundan nede filmden geldi onlar sadece süsledi "" bn kaput görünümünü açıyodum side winder ı da ekranın biraz daha sol tarafına monta ediyodum ki gerçek gibi oluyodu soldan direksiyona alıştığımız için ortalayınca iki araba arasından fln geçerken genellikle sağdakine daha uzak mesafe bıraktığım için sol direksiyondan mütevellit ortalayınca birazcık arkadan çarpma oluyodu hehehehehefarkımız tarzımız lastik iziyle yazılmış adımız :PPPP bu da underground argosu |
| | |
| | #143 | |
| clthouse.com exotic cars! | Alıntı:
hoşuma gitti birden
__________________ | |
| | |
| | #144 | |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
| Re: Drift eğitimi?? Alıntı:
bu haftasonu isvc rallisi vardı buz ve kar ustunde izleyebileceginiz en iyi surus. driftcilerin hayal edemeyecegi zeminlerde ve hızlarda surus zirvesi | |
| | |
| Reklam |
| | #145 | |
| Çiko Member | Re: Drift eğitimi?? Alıntı:
| |
| | |
| | #146 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
o yuzden mi tommi makinnen dolasma temposunda araba surerken keici sucuya korkudan dilini yutacak gibi oldu |
| | |
| | #147 |
| alex | Re: Drift eğitimi??
Bak arkadaşım ister önden ister arkadan çekili olsun fark etmez ama araban kuvetli olması lazım en azından aks ların en iyi çözüm trafiğe kapalı ve kimsenin hayatını tehlikeye atmıyacağın şekilde bir boş arazi, asfalt vb yer bul ve 2 zamanlı veya 4 zamanlı motor yağını hangi lastikten çekiliyse o lastiklere sür hiç çoktan araban kalkışta pati çekmek için motoru zorlamassın ve başlar araban arkayı kaydırmaya ve artık kendi kendine direksiyonu kafana göre çevirerek istediğini yapmaya çalış zamanla hakimiyeti öğrenirsin BU DENENMİŞ Bİ YÖNTEMDİR.
|
| | |
| | #148 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
Drift niye yapılır?
|
| | |
| | #149 |
| Russian Girls Fan | Re: Drift eğitimi??
Yan vermekle drift aynı şeyler değil.
__________________ |
| | |
| | #150 |
| CUPRA | Re: Drift eğitimi??
Amma sofistik bişey oldu bu drift yauw... Sanki sirkte şov.. Altı üstü kıç attıracaksınız..
__________________ |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|