"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #121 |
| CrazyDriver | Re: Drift eğitimi??
Drift Nasil Yapilir Tam Olarak Anlatacak Varmı |
| | |
| | #122 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 16-09-2006
| Re: Drift eğitimi??
ben çok denerim bunu her türlü denedim ama en iyisi viraja girerken gazı kökleyip direksiyonu tam kırıp arkasını attırmak güzel oluyor....tabi biraz hızlı gelmen lazım...ses süper çıkıyor...el freni fazla sarmıyor önden çekişte...ama yapma bence yada tutkunsan uygun,boş biyer bul ilk önce Mesajı son düzenleyen driftking : 26-01-2007 - 01:37 |
| | |
| | #123 |
| clthouse.com exotic cars! | Re: Drift eğitimi??
walla dostum o dediğinteknik power over ama e-brake önden çekişlerde el frenini çekme süresini uzun tutarsan bişeye benzior anlıcağın önden çekişlerde bi nevi power over şart öbür türlü olcak iş deil hem arkadan çekişli araba hemde LSD lazım (kilitli diferansiyel)
__________________ |
| | |
| | #124 |
olsun yinede drift havası var...altımızda yere yakın hassas arkadan itişli güçlü bi 350z yada m3 yokki...elimizdekiyle fazlasını bile yapıyoruz sanırım.... birde önden çekiş daha iyisini yapan varsa söylesin...en azından kaldırıma 0 gidebiliyorum laf aramızda |
| | |
| | #125 |
| TeamMVP | Re: Drift eğitimi??
Kardes butun parani biriktir, ya Amerika yada Avustralya'ya gel 2 ayda kaparsin isi, Avustralya Amerika'dan daha iyi Drift'de yalniz..
__________________ ![]() TEAM ModifiyemVirtualPowers |
| | |
| | #126 |
| clthouse.com exotic cars! | Re: Drift eğitimi??
Ben Japonya düşünüodum
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #127 |
ne yapacaksın japonyada git arabian driftçilere yada gel bana hem orda benzin sıkıntında olmaz
|
| | |
| | #128 | |
| Tamed Racing Driver Kayıt Tarihi: 17-09-2006
| Re: Drift eğitimi?? Alıntı:
power over, virajın tam apex noktasında gazlayıp oversteer yaratarak drift yapmaktır, yani arkadan itişli arabalar haricinde power over yapamassın, çünkü önden çekerde power over yaparsan araban oversteer olmaz aksine eğer limitlerde gidiyosan understeer olmaya başlarsın ![]() viraja hızlı gelip gazı bırakarak ağırlığın öne gitmesini ve sert bi direksiyon hareketiyle araba viraja girerken hafifleyen arkanın savrulmasından bahsediyosanız buna accel-off diyo abiler. gazı bırakarak dengeyi bozmak gibin bişey. fwd ile drift olmaz olamaz bunu unutun malesef ama dost acı söyler | |
| | |
| | #129 |
bizde olduğu kadarıyla ne yapalım...fazlası bile olyor bu arabalara göre....
|
| | |
| | #130 | |
| clthouse.com exotic cars! | Alıntı:
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|