"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #91 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Fiesta sport mk5
| Re: Drift eğitimi??
ben drift egitimi aldım biraz illegal oldu ama kesinlikle işe yarıyor bu arada drift bi spordur ömer rs
__________________ Fiesta Sport |
| | |
| | #92 |
| clthouse.com exotic cars! | Re: Drift eğitimi??
illegal mi olduuu bidaha duymiim koparıırım kulaklarını
__________________ |
| | |
| | #93 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Ne tarz bir eğitim olduğunu söyler misin?
|
| | |
| | #94 |
| Drift eğitimi??
keichi nin 1 saati askın videosundaki gibi apexler kontralar vs vs bana bu direksiyon dersini veren şahıs türkiyenin 1 numaralı sürücüsü diyebilirim gercekten uzman oldugnu herks biliyor ama ben burada isim vermek istemiyorum.cünkü oda bunu tasfip etmiyor. samimiyetten dolayı beni kırmadı ama benim bunu ögrenmek istememdeki nedn yagmrlu ve kar yagıslı bi havada araba kullandıgın zaman hakimiyetimi artrmaktı. neyse aslında bende cok tasfip etmiyorum ama en azından cahil bi sekilde yapıp diger insanlara rahatsızlık vermiyorum
| | |
| | #95 |
| Çiko Member | Re: Drift eğitimi??
ileri sürüş eğitimi aldım de sen ona o zaman bu arada yağmur veya karda adam gibi gittikten sonra hiç birşey olmaz |
| | |
| | #96 |
| Over 330km/h Kayıt Tarihi: 09-06-2006
Hiç kara buza rast geldiniz mi. Adam gibi gittin mi tabikide bişey olma riski azdır ama kara buz denilen olay farkedilmesi bazen zor oluyor ve durup duruken kontorl kaybı olabiliyor. Afyonda başımıza geldi araç 4x4 jip olmasına rağmen tehlike atlattık ,gece kara buz varmış yolun bi kısmında dikkatli ve kontrollü gidioduk. Karabuzun üstünden geçince sanki kocaman bi çukura sonra tümseğe girmiş gibi olduk araç sallandı ve sağa sola çekmeye başladı allahtan toplamak zor olmadı ama gerçekten sakat özellikle gece buzlu havada |
| | |
| Reklam |
| | #97 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
Gece mümkünse bu tür yollarda gitmeyin abi, çok tehlikeli gerçekten.
|
| | |
| | #98 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
kara buz feci bir şey canım.. karla falan alakası yok.. çivili lastik olmadıktna sonra.. neyle tutunacaksın yani yok alır başını gider... |
| | |
| | #99 |
| Çiko Member | Re: Drift eğitimi??
hehe çok fena o kara buz ozanında dediği gibi çivili olmadıktan sonra sapıtıyo alet hele bide yolda yanal eğim varsa yeterince hooop gidiveriyo
|
| | |
| | #100 |
gercekten cok tehlikeli yapacak bişey yok dediginiz gibi belki civili lastikler işe yarar. gece ve sabaha dogru viyadüklerde vs oluyormus. cok dikkatli olmak lazım.hiç bir direksiyon ve frenaja vs gerek yok kontrol kaybetmek için cok tehlikeli allah modifiyem com ekibini buzdan korusun
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|