"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| SnowboardeR |
Arkadaşlar japonyada başlayan bu delilik benm hayatta en çok hoşuma giden şey...her ne kadar arabam önden çekiş olsada ben drift hastasıyım ..acaba tr de drift eğitimi veren varmı yani spor dalı olarak.. sanırım yok ama bi danışiyim dedim yurtdışına çıkabilirim ama japonyada anlaşma problemi yaşarım almanca-ingilizcem var rusçada azbuçuk lütfen yardım..her şeyi en ii yapmaktır zevk...
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23 | Re: Drift eğitimi??
auto droma git önden çekişli skid car lar var derdini anlat hem önden çekişli aracın yanal kopmalarda karekterini çözersin hem güvenli ortamda ileri sürüş teknikleri öğrenirsin...
__________________ |
| | |
| | #4 | |
| BMW ///M User/BMW Lover Kayıt Tarihi: 04-04-2005 Yaş: 19 Otomobil: E36 ?? :) | Re: Drift eğitimi?? Alıntı:
__________________ Feleğe dayandım gülüm... | |
| | |
| | #5 |
| Malatya Oto Drag Dernegi | Re: Drift eğitimi??
valla dostum bilemeyecegim ama ilegal egitim veren insanlar %100 vardır.
__________________ |
| | |
| | #6 | |
| SnowboardeR | Alıntı:
![]() danke schön..bu arada live for speed i bi oynayamadım yaaf ![]() illegal meselesi nası olcak ![]()
__________________ | |
| | |
| | #7 |
| ; Kayıt Tarihi: 04-08-2004 Yaş: 22 | Re: Drift eğitimi??
bana gelcen onur istediğini ööretirim hayırlısıyla ii planlar var bu sene aklımda sende katılırsın
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
| | |
| | #8 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 09-12-2004 | Re: Drift eğitimi??
bndende onden cekıslı bı arabayla nsl drıft yapılır dersı werılır ![]() ![]() estagrufulla canım ne haddımıze |
| | |
| | #9 | |
| SnowboardeR | Alıntı:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #10 |
| No MaXaS.!! | Re: Drift eğitimi??
ben sana vereyim ders. para mara istemez
__________________ |
| | |
| Reklam |