"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Ayarmısın....? Kayıt Tarihi: 24-11-2004 | Re: ATV ile drift nasıl yapılır?
ne drift i ya atv yi kontrol etmek zordur!yazın datça ya giderken arkadaşlar takla attı 2 tekere kalkiyim derken onuda sakın deneme!bence en iyisi offroad tarzı çamurlarda takıl yada git go-kart ta yarış arkadaşlarınla orda dene drifti en iyisi
__________________ no comment |
| | |
| | #12 | |
| hadi gel benimle ol... | Re: ATV ile drift nasıl yapılır? Alıntı:
iki tekerde aynı aksa bağlı ve aksı ceviren bir zincir veya şaft var klitli diferansiyel gibi aynı,bu yüzden drifte elverişli bi alt yapısının olduğunu düşünüyorum, ama ağırlık merkezini iyi ayarlaman çok kolay devriliyolar. | |
| | |
| | #13 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: - | Re: ATV ile drift nasıl yapılır?
180cc biraz yetersiz.. Ayrıca değişken difransiyelli bir makina lazım, aktarım oranlarını değiştirebildiğin. Ayrıca kilo olarak nerden baksan 80 kg olman ve biraz kol kasına ihtiyaç duyman gerekir diye düşünüyorum. Ayakta olman da şart gibi.. Bence makinana zarar verirsin, deneme. |
| | |
| | #14 |
| sıradışı | Re: ATV ile drift nasıl yapılır?
Re: ATV ile drift nasıl yapılır? ya oğlum akıllı uslu ol ya ne drifti daha ya youtube çıktı drift meraklısı oldunuz bırakın işi drfit olan profosyoneller yapsın biz izleyelim. Eğer o kadar büyük sevdna varsa büyüyünce ömrünü o işe adar yaparsın. atv ile drift fln deneme. biraz sert yazdım ama abin sayılırım senin iyiliğin için. yukarıda hilmi arkadaşımın dediği gibi ben aynen katılıyorum. Bence de boş yere sakatlık çıkarma |
| | |
| | #15 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 06-02-2007 | Re: ATV ile drift nasıl yapılır?
bende durusu park evlerinde Polaris Sportsman 500 H.O var gelecek ay gitcem oraya video cekerim. karli havada feci driftliyorum. modifieli ztn Edelbrock Carburator.exchange. KN Filter. Wileyco exhaust. and suspension system from ohlins. im not kidding cidden var resminide koyarm
|
| | |
| | #16 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: - | Re: ATV ile drift nasıl yapılır?
Drift hiç denemedim ama boy uzunluğumun avantajını kullanarak 2 teker üstünde yuvarlaklar çizebiliyorum kuru asfaltta
|
| | |
| | #17 |
| street art Kayıt Tarihi: 09-02-2007 | Re: ATV ile drift nasıl yapılır?
normal atvlerde sakatta bu iş... kanuni bufalo da çok güzel oluo 2 kişilik bi araç arkadan çekiş normal bi sport araba gibi asfaltta yanlaması çok güzel oluo denedim bir kaçkere
|
| | |
| | #18 |
| naturally aspirated only | Re: ATV ile drift nasıl yapılır?
Toprakta bir dene derim weya çamurda ama dikkat et kaskın korumalı giysilerin filan warsa tak takla atabilirsin. Ben yazın bindim ilk kez teorik olarak nasıl kullanılcağını filan biliyom viraja girerken ayağı kalkıp diğer tarafa yattım ama alet 2 tekere kalktı as kalsın takla atıyodum kontra werdim toparladım sonraannadımki çok hızlı girmişim viraja
|
| | |
| | #19 |
| ^^Hyundai Team^^ Kayıt Tarihi: 22-02-2007 | Re: ATV ile drift nasıl yapılır?
bnce fazla kasma kendını ne drıft ya o makıne drıft yapılsın dıye yapımamış dağ taş kır bayır cayır gez dıye yapılmış sen macera peşindesi kafanı gözünü patlatırsın dıkkat et sen guzel guzel gez bence onla yoksa taklaya gelırsın allah korusun altında kalırsın.
__________________ Sadece |
| | |
| | #20 |
| Member Kayıt Tarihi: 10-02-2008 Şehir: Ank. Yaş: 14 Otomobil: Chevrolet Tahoe |
bnde 13ümde atvem vardı sakına asvallata deneme küçük takla atmakla kalmazsın atvnin heryeri dağalıronuda bırak kmiklern kırılır sakına deneme ama toprakta fln yap yapıcağın işte çok basit direksiyonu kır boşşta gazı ver fzla verme ama birden tak vitesi (bnları çamurda yap yoksa allah rahmet ) hadi dikkat et
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|