"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| 4X4 Kayıt Tarihi: 26-01-2007 |
Abilerim kardeşlerim ben 13 yaşındayım. Arabam olmasa bile ATV em var bununla nasıl drift yapabilirim? |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Otomobil: Şimdilik 2 teker.Bakarsın 4 teker,4 çeker! | Re: ATV ile drift nasıl yapılır?
Altında kalma gibi bir riski var galiba eğer bineceğin yer çamur vb. değilse...
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #3 |
| 4X4 Kayıt Tarihi: 26-01-2007 | Re: ATV ile drift nasıl yapılır?
bineceğim yer toprak ve çamur karışık bir yer. Drift yapmak için ATV de bir değişiklik istermi?
|
| | |
| | #4 |
| T.C. | Re: ATV ile drift nasıl yapılır?
ya atv ile drift çok sakat bi olay bence.dingil mesafesi çok kısa olduu için devrilme riski çok yüksek..sen ufak ufak gaz verip pati at şansını fazla zorlama bence hızlı viraja girince çok sakat atv ler yasnn atv ne marka kaç cc bide vitesli mi?? |
| | |
| | #5 |
| 4X4 Kayıt Tarihi: 26-01-2007 | Re: ATV ile drift nasıl yapılır?
aeon overland 180 cc resim koyarım
|
| | |
| | #6 |
| PabLo EscObaR | Re: ATV ile drift nasıl yapılır?
bencede deneme kardeş sen.eğer çok meraklıysan rap kliplerinde vardı ön falan kaldır öyle takıl şimdilik.drift için biraz daha bekle
|
| | |
| | #8 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance | Re: ATV ile drift nasıl yapılır?
ATV nin çok güçlü olması lazım, deneme altında kalırsın. Onun yerine panik fren çalış daha faydalı olur
|
| | |
| | #9 |
| BEŞİKTAŞ - FİAT - PİZZA Kayıt Tarihi: 31-12-2006 | Re: ATV ile drift nasıl yapılır?
ya oğlum akıllı uslu ol ya ne drifti daha ya youtube çıktı drift meraklısı oldunuz bırakın işi drfit olan profosyoneller yapsın biz izleyelim. Eğer o kadar büyük sevdna varsa büyüyünce ömrünü o işe adar yaparsın. atv ile drift fln deneme. biraz sert yazdım ama abin sayılırım senin iyiliğin için.
__________________ İTALYAN ATEŞİ |
| | |
| | #10 |
| Aktif Üye | Re: ATV ile drift nasıl yapılır?
180cc yeterince güçlü fazla zorlama üstünden bir atarsa ne olduğunu anlamazsın. İki tekere kalkma çalışmalarında bulunabilirsin gayet kolay |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|