"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #81 |
| Team Lada |
he he he arkadan çekişli araçla drift olayı çok kolay zor olan önden çekişli araçla drift yapmak... konu sahibide bununla ilgili bilgi almak istemiş yoksa onun aracı da arkadan itişli olsa o da biliyo nasıl yapıacağını ![]() yazık yaaa kimisi bulamaz kimiside yiyemez hesabı bununkide bulmuş güzelim arabayı onu ezmeye çalışıyo... |
| | |
| | #82 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 30 Otomobil: corolla d4d mmt
|
lastikleri değiştirmeden önce ben de drift yaptım corolla ile ![]() tam alsancağa giricem sağ viraj dönüyorum ,, aaa bi baktım arabanın bagaj yanıma gelmiş , çevir çevir gaz bas felan ,tabi zart diye diğer tarafa gitti bu defa bagaj ![]() ![]() Allahtan S virajdı ,, arkadan gelenler jeneriklik bir olay gördüler yani ,, bense ter attım |
| | |
| | #83 |
| mutluluklar komada... | |
| | |
| | #84 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 23-09-2008 Şehir: Denizli Otomobil: Avensis 2,0 Exclusive Elegante A/T
|
yazık olcak avensis e |
| | |
| Reklam |
| | #85 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
patlamiştir o zaten bir yere 1 sene olmuş soralı .
__________________ |
| | |
| | #86 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
__________________ |
| | |
| | #87 | |
| Ford lover | Alıntı: süper ya denemek lazım![]() Erkin agabeyde mi tepsiyle yapmış?
__________________ Mesajı son düzenleyen oğuzk : 16-11-2008 - 15:34 | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|