"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #61 |
| Çılgın Programcı |
drift el freni ile kaydırmak ,döndürmek değildir sanırım orada bir yanlış anlaşılma var... oysaki el freni ile yapılmaz dirft tabiki kullanılır ama sürekli çek kaydır değildir ... dolayısı ile awd veya rwd gerektirir ayrıca kuvvetli motor ve plotaj gerektirir....
|
| | |
| | #62 |
| Love comes again! Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: Otuz4 Yaş: 17 Otomobil: (şimdilik) yok |
FWD bi araç ile sadece yaptığını düşünürsün... içerden sana yapıyosun gibi gelir ama dışardan bakınca alakası yoktur ![]() bu aralar etrafımda da böyle FWD arabayla yaptığı driftleri(!) ballandıra ballandıra anlatıp hava atmaya çalışan molozlar var ![]() lütfen saçmalamadan önce bir daha düşünelim... komik duruma düşme ihtimelimiz yüksek
__________________ RAMO BİR YAŞAM BİÇİMİDİR! |
| | |
| | #63 |
| HIZ TUTKUNU |
peki önden çekişliyle drift olmaz diyorsunuz tr de doğru dürüst arkadan itişli araçmı var, ve ayrıca 350zler önden çekiş peki bunlarla nasıl drift yapıyorlar ??????
|
| | |
| | #64 |
| Senior Member | 350z ler önden cekişlimi?
|
| | |
| | #65 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified |
ortasındaki şaft niye acaba |
| | |
| | #66 |
| Senior Member |
Önden çekişli 350Z mi olur, yapmayın. ![]() Ben de küçükken bir kavşağı el freniyle döneyim dedim, el frenini çektim, direksiyona ayar vereyim derken el reni tam inmemiş. Baya bi gitmiştim öyle ama hiçbir şey olmadı.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #67 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified |
Dügmesine basılı tutucaksın Eriş |
| | |
| | #68 |
| Kişisel bir ileti girin |
Olmamı süper olur avensisle
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #69 | |
| Doctor | Alıntı:
![]() tr de arkadan itiş araba çok fazla değil diye önden çekiş yapılan saçma hareketlere driftmi demek lazım
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... | |
| | |
| | #70 |
| Fake üye. Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: - |
Ya ciddi ciddi 350Z' nin hala arkadan itiş olmadığını bilen var mı? Yapmayın gözünüzü sevim.
__________________ ß!z! ß!Len ß!L!r , Tanıyan Tanır , !steyen KaLır , !stemeyen yoL aLır.! |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|