"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| Ayarmısın....? Kayıt Tarihi: 24-11-2004
| Re: 2007 avensis 2.0 drift:D
yaw clio hot millete kotu ornek olma!drift yapmamısn sn motorunu zorlamana değmez.hayır ztn yapılcak olsaydı japonlar yapardı kesin civiclerle fln yine tekrarlıorum uyarı konsun bu konuya
__________________ no comment |
| | |
| | #32 |
| Gerçek Adım Hip Hop | Re: 2007 avensis 2.0 drift:D
olsun en azından adamın drifti var bizim yok
__________________ 40. Piyade Er Eğitim Alayı ISPARTA 19 Kasım 2007 ![]() |
| | |
| | #33 |
| AC Schnitzer Kayıt Tarihi: 15-05-2006 Şehir: Mersin Otomobil: E36
önden çekişli araçla drift yapılıyor fakat fazla yorucu ve atraksiyon gerektiriyor. gereksiz bir hadise. sağa sola tırmanmak daha mantıklı. bu arada, sol ayak freni uygulayabiliyorsan eğer yaparsın bişiler. olduğun yerde dönüpte koyma sakın buraya video falan. aman diyim. git bi dağ yoluna sol ayak freninle yanla çek koy sol ayak freni abs'siz araçta daha kolay ve kontrollüdür bu arada
__________________ - Project E36 - |
| | |
| | #34 |
| Gerçek Adım Hip Hop | Re: 2007 avensis 2.0 drift:D
en iyi drift fren kullanılmadan yapılan drifttir sen fren kullanma bas gaza bitir işi
__________________ 40. Piyade Er Eğitim Alayı ISPARTA 19 Kasım 2007 ![]() |
| | |
| | #35 |
| pro skater ツ Kayıt Tarihi: 07-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo
drift safkan güç ile yapılır |
| | |
| | #36 |
| DeL1PeDrO |
tamamen katılıyorum
__________________ manitanın nazına;vtec'in ara gazına hastayımmm |
| | |
| Reklam |
| | #37 |
| . | Re: 2007 avensis 2.0 drift:D
yazık clionun baskı balatasına yazık
__________________ |
| | |
| | #38 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 05-05-2005
ya arakdaslar herkes bır yerden bır sey duymus onu soyluyor arakdaslar yurtdısında drıft ın 2 katagorısı ıllakı arkadan ceker arac olması gerekmıyor on ceker araclada drıft katagorısı var ama bıraz zahmetlı arka lastıklere toe vermen gerklı tabıı buda normal gırmek ıstedıgın vırajlarda bıraz problem yaratıyor el frenını kullanma hem yayı hemde arka balataları bıtırısın ayrıca el frenıyle cadde bıraz kontrolsuz bır sey olur bence |
| | |
| | #39 |
| AC Schnitzer Kayıt Tarihi: 15-05-2006 Şehir: Mersin Otomobil: E36
rot balansta bozulur ayrıca. her ne şekilde yaparsan yap. ek bilgi olarak kalsın
__________________ - Project E36 - |
| | |
| | #40 |
| Doctor | Re: 2007 avensis 2.0 drift:D
çocuk korktu heralde yorumlardan baksana bişey yazmamış yada gitti bi yerde patladıclioyla drift yapan arkadaşa sesleniyorum:el frenini çekip öle sağa sola dönmeye çalışmakla drift olmaz.seninki olsa olsa donut olur diycem ama o bile değil ne yazıkki.böle saçma sapan şeylerle"drift benim hobim ama nasıl yapılır bilmiyorum,avensisle olurmu"diyen arkadaşlara kötü örnek olma.bide utanmadan bmw kadar dönemesekte bişiler yaptık demişin repi de eksi puan verceğime +1 verdim yanlışlıkla heralde.düşün ne kadar kızmışım
__________________ B161B-B18C-C32B-F20C-K20A-13B REW-4G63T-SR20DET-RB26DETT-VR38DETT-4AGE-1JZGTE-2JZGTE Mesajı son düzenleyen initial-d : 18-03-2007 - 05:06 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|