"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Ayarmısın....? Kayıt Tarihi: 24-11-2004 | Re: 2007 avensis 2.0 drift:D
yaw admin abiler,bu drift bölümüne grince bi uyarı olsun FWD araçla drift yapılmaz diye.yada ''önce aracının FWD mi RWD mi olduunu bıl sonra konu aç''şeklinde ![]()
__________________ no comment |
| | |
| | #12 | |
| ///CM 755/// | Re: 2007 avensis 2.0 drift:D Alıntı:
__________________ [AVIATION] | |
| | |
| | #13 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı | Re: 2007 avensis 2.0 drift:D
ya millet drift kelimesini yanlamak kelimesiyle karşılamışlar zihinlerinde. herşeye drift. adam topukluyo ona da drift. burnout ona da drift. lastik ısıtan herşey drift. bence de bölümün girişinde uyarı lazım ufaktan
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| | #14 |
| Bass Guitar Player | Re: 2007 avensis 2.0 drift:D
Şimdi şöyle oluyor. Avensis çok drift bir araba hep drift bir araba sürekli drift bir araba.Heryere drift bir araba. Sinyal veriyoruz , silecekleri çalıştırdıktan sonra sağ sol yapmamıza gerek yok arabadaki DYS (drift yaptırma sistemi) devreye girerek drift yapmamızı sağlıyor saygılar.
__________________ Life has the new meaning |
| | |
| | #15 |
| Gerçek Adım Hip Hop | Re: 2007 avensis 2.0 drift:D
bide böyle bi niyetin var madem önce bi forumda dolan konulara bak zaten okusaymış böyle saçma sapan bi konu açmazdı kesinlikle
__________________ 40. Piyade Er Eğitim Alayı ISPARTA 19 Kasım 2007 ![]() |
| | |
| | #16 | |
| Gerçek Adım Hip Hop | Re: 2007 avensis 2.0 drift:D Alıntı:
hatta Warning! Drift Machine To Prepare. Please Wait A Few Minutes böle bi uyarı veriyordu kanımca
__________________ 40. Piyade Er Eğitim Alayı ISPARTA 19 Kasım 2007 ![]() | |
| | |
| | #17 |
| Bass Guitar Player | Re: 2007 avensis 2.0 drift:D
Ya oda varda onu sen seçiyosun yani.O özellik ama sadece avensis sipeyşıl dirift edıışında var tahminimce. Bunlardan sonra araba kendini kaldırıyor ve drift için özel üretilmiş arabanın bagajında gizli olan lastikleri 0,05 saniye gibi kısa bir sürede takıyor.Sonra işte dediğim gibi DYS devrede.
__________________ Life has the new meaning |
| | |
| | #18 |
| Gerçek Adım Hip Hop | Re: 2007 avensis 2.0 drift:D
aynı bizim opet reklamlarındaki git gibi yani anladın sen onu
__________________ 40. Piyade Er Eğitim Alayı ISPARTA 19 Kasım 2007 ![]() |
| | |
| | #20 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı | Re: 2007 avensis 2.0 drift:D
Beyler makara yapmayın ama burası paylaşım forumu. Bak arkadaşım, avensiste lastik ısıtmak için tekerlek rezistansları vardır. Önce bunları açıyosun ki lastiğe yazık olmasın. Ön konsolda bi yerlerde olması lazım. Sonra el freniyle normal frene bas. Sonra ver coşkuyu kolonlara şeklin olsun. Ardından gaza yüklen. Arabada çalışan bi mekanizma kaldıysa bu muhteşem bi drifttir. Yok kalmadıysa mansiyon ödülünü hakediyosun yine de tebrikler.
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|