"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
| Stoner'a göre esas rakibi Pedrosa
MotoGP Dünya Şampiyonu Casey Stoner, Valentino Rossi'ye yönelik akıl oyunlarını sürdürerek, Dani Pedrosa'nın yeni sezonda esas rakibi olacağını ileri sürdü. Ducati pilotu Stoner, Çarşamba günü 28. Avustralya Spor Ödülleri'nde madalya almıştı. 22 yaşındaki Stoner, Gazzetta dello Sport'a yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Geçen sene Valentino Rossi ikinci değil üçüncü oldu. Dolayısıyla esas korkum Pedrosa'dan. Ama her halükarda kovalanmak, kovalamaktan daha iyidir. Umarım benim için öyle olur. Çok çalışmazsak, kazandığımız birinciliği elimizde tutmamız zorlaşır. Şu anda gerçekleştirdiğimiz seezon öncesi testler harikulâde geçiyor. Geçen sene zorlandığımız bazı noktaları çözerek ve geliştirerek, motosikleti bu sene çok daha iyi bir duruma getirdik. Dolayısıyla kendimi gayet rahat hissediyorum." MOTOGP'nin 2008 sezonu, 9 Mart tarihinde Katar'da gerçekleştirilecek tarihinin ilk gece yarışı ile start alacak. Kod: TurkiyeF1.Com
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
bu sene rossi bence hırs yapacak...geçen sene adam çok şanssızlıklar yaşadı.ama stoner ın performansı da gerçekten çok iyi sayılabilirdi.yani stoner ın bu ayakları bırakması kendi için daha iyi olur.lafla peynir gemisi yürümez hele motor hiç yürümez.bütün yarışlarda çıkacaksın kürsüye.sonuçta iyi kullanıyosun bunu da kanıtladın.rossi yi iyice ayara getirtip fark yiyecek onu istiyo.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|