Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Motorsporları > Moto GP

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 13-09-2008, 00:09   #1
FA

just717067 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: .
Stoner şampiyonluğu kaybettiğini düşünüyor

Casey Stoner Brno ve Misano'daki kazaların ardından Dünya Şampiyonu ünvanını koruyamayacağını düşünüyor. Valentino Rossi'nin 75 puan gerisinde ikinci sırada yer alan Stoner yazın ard arda kazandığı yarışlarla tekrar lider olacak gibi gözüküyordu ama üç yarışta üç düşüşle İtalyan sürücüyü yakalama umudunu kaybetti.
"Umudumuzu bir süre önce kaybetmiştik, sonra yeniden kazandık ve tekrar kaybettik. Hep yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalıştık, yalnızca şampiyona için değil tek tek her yarış için."

"Şampiyonluk şansımızı aslında bir kaç kez kaçırdık. Sezonun başında çok puan kaybettik şimdi de bunun cezasını çekiyoruz. Eğer sezon başında iyi olsaydık yaşadığımız bu son iki kaza çok birşey farkettirmezdi hala şampiyonluk yarışı içinde olurduk. Ama bu sezonda böyle geçti. Bu yıl kısmetim böyleymiş. Yapabileceğimiz tek şey bu son birkaç yarışta bütün gücümüzü göstermek ve asıl gelecek sezon için hazırlanmak."

Stoner’ın canı son iki kazadan ötürü oldukça sıkkın çünkü her iki kaza da o lider durumda iken oldu ancak Stoner ne takımını ne de motor’unu suçlamıyor.

"Birşeylerin yolunda gitmediği kesin ancak kimseyi suçlamıyoruz. Ben de kapasitem ölçüsünde en iyi şekilde yarışıyorum. Antreman turlarında harika gidiyoruz, bende pek çok şey öğreniyorum. Ama yarışlardan istediğimiz sonuçları alamadık. Geçmişte olduğu gibi bu sezon da herşeyi gereği gibi yaptığıma inanıyorum. Bu iki kaza beni biraz dağıttı ve hayal kırıklığına uğradım. Ama öğrenmek için burdayım ve daha gencim bakalım bu önümüzdeki yarışın neler getirecek."

Stoner’ın sakatlığıda aslında hiç basit bir sakatlık değil. Hatta belkide Brno’daki kazasına sakatlığı sebep oldu.

"Tekrar bir kırılma olmadı ama beş yıldır sakatlığım tam olarak iyileşmedi de. Bu haber biraz canımı sıkıyor aslında. Beş yıl önce halloduğunu düşünmüştüm ama yıllar geçtikçe acım geçmedi. Herkes bunun normal olduğunu, bir problemim olmadığını söylüyor ama rontgen ve MR’lar çekildi, kemik kendini birkaç parçaya kırmış gözüküyor. İleride bu konuyla ilgili ne yapmamız gerektiğine bir karar vereceğiz ama şimdi tek yapmamız gereken yarışmak ve ne başarabileceğimizi görmek."

Kod:
TurkiyeF1.Com

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları